Zweedse Fakkels 25 cm (set van 4 stuks)

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Speciale prijs  24,39 Normale prijs  27,59
  • Koop 3 voor  22,99 en bespaar 6%
geen:
Zweedse fakkels van perfecte kwaliteit. Prijs is per set van 4 stuks.
Mooie grote vlam en prachtige sfeervolle ambiance. Zie 'meer afbeeldingen' en video.
Art.nr.:
35.111

De sfeer van Zweedse fakkels

Deze zweedse fakkels zijn van perfecte kwaliteit! De prijs is per set van 4 stuks. De 'per stuk' in de staffelprijs is in dit geval dus 'per set van 4'. Met mooi weer is het fijn om 's avonds nog even na te genieten in de tuin of op het terras. Daar hoort natuurlijk ook sfeer en gezelligheid bij met outdoor kaarsen en fakkels. Met de Zweedse Fakkels creëert u snel een sfeervolle warme ambiance in de tuin of op het terras, waar u heerlijk van kunt genieten. Deze fakkels worden veel gebruikt voor feesten en partijen, als cadeau of gewoon voor de gezelligheid in eigen tuin met vrienden, familie of het gezin.

Gebruik van Zweedse fakkels

Zweedse fakkels zijn 25 cm lange ingezaagde houtblokken (van 18 - 24 cm in diameter) die rechtop worden aangestoken met een aanmaakblokje (inc. geleverd). Ze zijn te branden in een vuurkorf, kleine vuurschaal, op een vuurplaat of los op de grond. In het laatste geval moet de ondergrond daarvoor geschikt zijn. De fakkels branden in ongeveer 2 uur helemaal op en zijn voorzien van een aanmaakblokje, hengsel en gebruiksaanwijzing. Voor een perfecte verbranding zonder rook zijn de zweedse fakkels precies gedroogd tot een vochtigheidspercentage tussen 16 en 18%.

Specificaties van de Zweedse fakkel

  • Bijzondere fakkel met grote vlam
  • Geen rook en spetters
  • Lange brandtijd van 2 uren
  • Diameters van 18 tot 24 cm
  • Afgezaagd op 25 - 30 cm hoogte
  • Leuk als bijzonder cadeau

Zweedse fakkels online kopen

Bij vanKaarstotServet kunt u de Zweedse fakkels met online voordeel kopen; hoe meer u koopt, hoe lager de prijs. Ze zijn verkrijgbaar per voordeelset van 4 stuks en voor orders met meer dan 16 sets (64 stuks) adviseren wij u per pallet van 72 stuks te bestellen. De fakkel wordt inclusief aanmaakblokje, gebruiksaanwijzing en touwtje (hengsel) geleverd. De fakkels worden binnen 2 dagen geleverd.
Bekijkt u ook de video waarin mooi te zien is hoe de Zweedse Fakkel brandt: Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.
Meer informatie
SKU 35.111

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten