Windspelen

Heel bijzonder zijn deze windspelen van Blinq Art en Crystal Spinner. De prachtige vormgeving van deze spelen geeft een magistraal 3d draai-effect. Bij de windspelen met een lichtkogel komt daar ook nog een schitterend lichteffect bij. Bij binnengebruik kunnen ze eenvoudig aan één van de motortjes worden gehouden om rond te laten draaine.

38 producten

38 producten

Windspelen van Blinq Art en Crystal Spinner

Windspelen en spinners worden binnen 2 werkdagen bezorgd.
Prachtige RVS windspelen en windhangers met 3d-effect. Bij het bestellen kunt u, indien toepasbaar, de kleur kogel selecteren. De nieuwe serie windspelen van Blinq Art en Crystal Spinner is vervaardigd van roestvrij metaal en zeer nauwkeurig gesneden met een precisie laser. De prismawerking in de lichtkogel zorgt voor een prachtig lichteffect. Het metaal is roestvrij en zonlichtbestendig. Bij binnengebruik kunt u het windspel boven de verwarming hangen of gebruik maken van een draaimotortje voor het prachtige draaieffect.
De blinq art RVS windspelen worden geleverd met een nylondraadje en warteltje (ophanghaakje) en de gekleurde crystal spinners worden geleverd met een haakje om het op te hangen.
De windspelen maken geen tingel- of andere bijgeluiden.

NB Bij de windspelen met glaskogel heeft u keuze uit een rode, donkerblauwe, groene of aqua blauwe kogel. Bij het bestellen kunt u de kleur selecteren. Let op: de glaskogels zijn handgeblazen en horen dus niet altijd puntgaaf te zijn!

Windspelen tuin

Mooie decoratie artikelen zijn de windspelen tuin. Een windspel tuin geeft veel extra sfeer aan de buitenruimte. Door het gebruikte materiaal gaat het windspel in de tuin lang mee en kunt u lang van het spel genieten. Voor iedereen die ergens woont met een tuin bij het huis is het leuk om een windspel tuin mee te nemen als cadeau.

Windspel kopen

U kunt een windspel kopen tegen aantrekkelijke prijzen in deze shop. Een windspel is een erg leuk en origineel cadeau. De prachtige draai- en lichteffecten zullen met ooh en aahs worden bekeken. Natuurlijk kunt u ook uzelf verrassen met één van de unieke exemplaren. Een windspel kopen is eenvoudig en snel bij VanKaarstotServet. U geniet van goede retourvoorwaarden en een uitstekende persoonlijke service. Bovendien kunt u het windspel kopen combineren met andere mooie woondecoratie artikelen.