Windorgels & Wind Chimes

Een windorgel geeft een prachtige geluidssfeer. De gestemde klankbuizen van Premiere Granden en Aureole Tunes hebben een prachtig, zuiver geluid waar u van blijft genieten. De windorgels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Windorgels en Windchimes worden binnen 2 dagen geleverd.
Kik op het gewenste artikel of kijk onderaan de pagina voor meer informatie.
KLIK OP DE GEWENSTE GONG EN SPEEL HET GELUID AF!

19 producten

19 producten

Wind Chimes

De wind Chimes van Aureole en Premiere Grande zijn vervaardigd van gerecycled aluminium. De 6 klankbuizen zijn muzikaal met de hand gestemd en geven een zuivere toon die prettig en rustgevend is. De Chimes zijn gemaakt van duurzame materialen, dus u zult er lang plezier van beleven, zowel binnen- als buitenshuis. De windchimes zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, brond en zwart. Met de bijgeleverde S-haak is een chime makkelijk op te hangen.
KLIK OP DE GEWENSTE GONG EN SPEEL HET GELUID AF!

Windorgels

Een windorgel met een mooie geluid is prachtig om bij de deur te hangen, op de veranda, het terras of in de keuken bij het balkon. U hebt nu keuze uit een prachtig assortiment windorgels van Premiere Grande en Aureole Tunes. Mooi vormgegeven windorgels met gestemde klankbuizen. De handgemaakte windorgels uit Indonesië zijn helaas niet meer leverbaar. De maat van de windorgels wordt bij elk product aangegeven, met de hoogte van ophangoog tot onderkant gong. Deze windorgels zijn erg leuk als als eyecatcher in uw interieur en om bij een deur te hangen. Het rustige getingel van de klankbuizen is een sfeergevend geluid en niet overheersend. Ook erg leuk als cadeau!
Bij VanKaarstotServet kunt u de windorgels en windmobielen met online voordeel bestellen. Klik en beluister het geluid van uw favoriete windorgel.