Vitrage

Vitrage kopen online is eenvoudig en voordelig bij VanKaarstotServet. De vitrage gordijnen van Today zijn van hoge kwaliteit en makkelijk op te hangen. Bij dit soort gordijnen wordt het licht doorgelaten en kun je er een beetje doorheen kijken. Vitrage neemt het zicht voor een groot deel weg en is mooi als siergordijn te gebruiken voor de ramen. De vitrage gordijnen van Today zijn in verschillende mooie effen kleuren te koop.

1 product

1 product

Vitrage van Today

Wil je nieuwe vitrage kopen? Geef je interieur een nieuwe look door het ophangen van mooi gekleurde vitrage gordijnen van Today. Deze vitrage is in verschillende aantrekkelijke effen kleuren verkrijgbaar en de afmeting is 135 cm breed en 240 cm lang. De lengte is eenvoudig aan te passen op de naaimachine. De vitragegordijnen zijn voorzien van metalen ringen, zodat ze eenvoudig zijn op te hangen met een gordijnroede. Het gebruikte materiaal is stevig polyester met een kleine dichtheid, waardoor ze vrij doorschijnend en doorzichtig blijven. De vitrage is in de wasmachine te wassen op 30 graden, maar mag niet in de droogrommel. De stof is kleur- en vormvast en blijft lang goed. De vitrage is goed te combineren met de gordijnen van dezelfde stof en eventueel met dezelfde kleur.

Specificaties van de Vitrage

• Gemaakt van hoge kwaliteit polyester
• Goed te combineren met Today Gordijnen
• De vitrage is 135 x 240 cm lang
• Lage dichtheid, dus doorschijnend
• Van het kwaliteitsmerk Today
• Vervaardigd onder het Textiles in Confidence Keurmerk
• Direct klaar voor gebruik

Vitrage kopen

U kunt eenvoudig en met online voordeel vitrage kopen bij VanKaarstotServet. Ook de gordijnen kunt u in de shop vinden en de overige textiel-artikelen van Today. Het bestelproces is eenvoudig, de levertijd is snel en de prijzen zijn laag. Bovendien geniet u van de beste service en retourgarantie. Vitrage kopen is bij VanKaarstotServet leuk om te doen in combinatie met een aantal andere leuke woon- en keukendecoratie artikelen. U vindt hier per slot van rekening meer dan 3000 mooie sfeerartikelen voor alledaags gebruik! Veel shopplezier.