Verlichte Bloempotten & Objecten

De verlichte bloempotten verkopen we helaas niet meer. In plaats daarvan een aantal andere, in het oog springende, lantaarns en verlichtingsitems.

Een unieke manier om een plant in de kamer neer te zetten is het gebruik van een verlichte bloempot. De verlichting geeft een bijzondere en frisse uitstraling. Ook de verlichte kubussen en cilinders zijn mooie objecten voor in de huiskamer of tuin. Met een verlichte pot haal je een echte eyecatcher in huis. De bloempotten zijn zowel voor binnen als buiten geschikt en zijn ook erg leuk als cadeau!

14 producten

14 producten

Verlichte Bloempotten & unieke lichtobjecten voor sfeer in huis

De verlichte bloempotten en objecten worden binnen 2 werkdagen geleverd.
Op zoek naar een bijzonder lichtobject voor in huis? En daarbij ook nog een functioneel ontwerp voor het plaatsen van een grote bloem, plant of een boompje? Maak het sfeervol in uw interieur met een verlichte bloempot! Deze potten zijn groot van formaat en stijlvol ontworpen. De strakke vormen en het gladde kuntstof oppervlak geven deze plantenbakken en objecten een modern karakter maar behouden hun klassieke design. Het onderste deel van de bloempotten is voorzien van een spaarlamp die, door de dubbele wand, de gehele pot en object in het licht zet. Op de lamp heeft u 6 maanden garantie. De bodem zelf is verhoogd, waardoor de pot circa 2/3e van haar diepte overhoud. Deze ruimte kan gebruikt worden voor het plaatsen van een mooie plant. Mooie planten uit de collectie hiervoor zijn de goudpalm, olifantspoot,vrouwentong, lepelplant en yukka. Een meer uniek karakter geef je aan de bloempot door er een sinaasappelboompje of olijfboompje in te planten. Houdt u meer van sierplanten en kleurrijke bloemen, dan kunnen we een mooie orchidee adviseren. Het bijzondere assortiment orchideeën is zeker de moeite waard om even te bekijken. In de grotere bloempotten zijn natuurlijk grote planten en bomen te planten, daarvoor adviseren we een tuincentrum. Maar ook zonder beplanting zijn de plantenbakken, potten en objecten mooie items en een sfeervol decoratiestuk voor uw interieur.
Houd je van sfeerverlichting? Dan is de Himalaya zoutlamp gegarandeerd ook een succes!

Verlichte Bloempotten specificaties

• Een aantal bloempotten zijn voorzien van RGB verlichting. Deze letters staan voor de primaire kleuren Rood, Groen en Blauw. Met het mengen van deze kleuren is het kleurbereik zo groot als we met het menselijk oog kunnen waarnemen. De verlichting is te bedienen met een afstandbediening en een dimmer.
• Het materiaal is een sterke soort kunststof die het licht goed doorlaat. Het gebruikte kunststof is zo degelijk en duurzaam, dat de bloempotten ook buiten in de vrieskou kunnen worden geplaatst.
• De potten en objecten zijn voorzien van een 3 meter lang snoer met stekker en werken gewoon op het lichtnet. Ze worden geleverd met een uitgebreide productbeschrijving.
• De behuizing is dubbelwandig, dat geeft extra stevigheid en een mooi lichteffect.
• De lamp heeft een standaard E27 fitting. U kunt zelf het peertje vervangen.