WoonTrends van dit seizoen

Op zoek naar nieuwe trends om uw huis sfeervol te decoreren? In deze categorie staan elk seizoen de bijzondere, originele en in het oog springende woondecoratie artikelen. De categorie wordt met items uit de hele site van verschillende leveranciers en merken samengesteld. Klik op het gewenste artikel voor meer informatie.

Pagina

Toon 1-60 van 78 producten

Pagina

Toon 1-60 van 78 producten

WoonTrends van dit seizoen

Dit seizoen heeft VanKaarstotServet weer opvallende en unieke producten in de aanbieding. U kunt de nieuwste seizoen-trends hier bestellen. Elke seizoen wordt deze trendpagina geupdate met de nieuwste trendproducten! De woontrends veranderen voortdurend en wat vandaag helemaal in is en kan volgende week passé zijn. Met woonaccessoires gaat het gelukkig niet zo hard, maar wordt vaak per seizoen een nieuwe trend gegeven. Hier spelen de producenten handig op in door bestaande producten in een nieuwe jasje te steken, zodat het artikel weer helemaal voldoet aan de huidige trensmaatstaven. Denk bijvoorbeeld aan kleurstellingen die hip zijn, gebruikte materialen, ronde of juist hoekige vormen. Dat speelt allemaal mee in de wording van een trend.

WoonTrends online

De woontrends op deze pagina bestaan uit de nieuwste artikelen van diverse leveranciers. Bolsius komt regelmatig met leuke nieuwe artikelen en zien we dus vaak terug op de trendpagina. Ook Gusta heeft een mooi assortiment met woondecoratie-artikelen en is een echte trendsetter op het raakvlak van design, stijl en functionaliteit. Houdt deze pagina in de gaten en schaf af en toe eens een item aan voor het neerzetten van een nieuwe stijl in huis. Een nieuwe inrichting kan bestaan uit kleine aanpassingen en toevoegingen (of juist reductie) van woonartikelen.