Theelichthouders

Het meest gebrande kaarsje is het theelicht. Theelichten zijn verkrijgbaar kleine doosjes en grote zakken en in verschillende branduren. Voor het branden van de theelichten vindt u hier mooie theelichthouders. De theelichthouders zijn van de merken Bolsius en Gusta. Stel een mooie set samen en geniet van de sfeer.

60 producten

60 producten

Theelichthouders kopen online

Het meest gebrande kaarsje is het theelicht. Voor het branden van theelichten heb je een houder nodig. Omdat het zo leuk decoreren is met theelichten en houders heb je een wereld aan theelicht-houders te koop. Een groot en bijzonder assortiment theelichthouders in verschillende kleuren en van uiteenlopende materialen koopt u voordelig online in deze grootste theelichten shop online!

Houders voor standaard theelichten

De normale theelichten hebben allemaal een standaard maat met een diameter van 3,8 tot 4 cm. Daar zijn de doorsnee theelichthouders allemaal op afgestemd. De hoogte van de theelichten verschilt wel, maar de variatie is niet enorm. De dikte is tussen de 2 en 3,5 cm, afhankelijk van het aantal branduren. Hoe langer de brandtijd hoe dikker de standaard theelicht is. Naast de standaard maten bestaan er ook maxilichten. Deze grote theelichten hebben een brandtijd van circa 10 uur en zijn meestal 6 cm in diameter. De normale houders kun je hier dus niet voor gebruiken. Voor maxi-theelichten heb je speciale maxilicht-houders verkrijgbaar waar deze in passen.