Papieren lampionnen

Een mooie manier om een kamer, feestlocatie of andere ruimte te decoreren is het ophangen van papieren lampionnen. Klik op de gewenste afmeting en kies uit één van de vele verkrijgbare kleuren. De papieren lampionnen zijn gemaakt door papier rond een metalen frame te lijmen. Led lichtjes kunt u er los bij bestellen en in de ballonnen ophangen.

3 producten

3 producten

Papieren Lampionnen assortiment

Hier koopt u lampionnen van papier in de maten 20, 35 of 50 cm voor de laagste prijs!
De ronde lampionnen zijn in een grote variatie kleuren verkrijgbaar, van wit tot rood, blauw, roze, groen en geel tot paars, lichtblauw, lila en zwart. Het stevige papier zit strak om een metalen rond frame gelijmd. Hierin zit een opening aan de bovenkant met een dwarse verbinding om de lantaarn aan op te hangen en eventueel het led lichtje aan te bevestigen. De onderkant heeft ook een opening voor het licht. Als u de lampionnen in verschillende maten combineert dan ontstaat een speelde, dynamische, sfeervolle verlichting. U kunt er zelfs voor kiezen om af te wisselen in kleur, zodat u bij elke feestdag of elk seizoen een leuke kleur in huis hebt hangen. Voor de prijs hoeft u het niet niet laten.

Papieren Lampionnen kopen online

Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs lampionnen kopen.
Lampionnen zijn een echte sfeermaker op een feest. Als een plafond wordt volgehangen geeft dit een prachtig sfeervol effect, maar ook met een aantal lampionnen, gegroepeerd of verdeeld over de ruimte, heeft u al een leuke eye-catcher. Deze lampionnen van papier worden veel verkocht als trouwdecoratie voor bruiloftsfeesten. Deze papieren lantaarns kunt u daarnaast ook prima gebruiken als lampenkap met een vaste lamp. In dat geval is het ook mogelijk om er een dimfunctie op te zetten, dat is erg handig om de intensiteit van het licht aan te passen aan de omstandigheden. Door verschillende maten in een groepje bij elkaar boven de eettafel te hangen krijg je een heel leuk effect. Door het hele plafond in de feesttent vol te hangen met papieren lampionnen heb je een prachtige sfeermaker! Tip bij het ophangen van veel lampionnen: bevestig een transparant stevig draad kris-kras door de ruimte op circa 2,5 a 3,5 meter hoogte. hiervoor gebruikt u bestaande bevestigingspunten als balken, spijkers, buizen (binnenn) of dakgoten, bomen en palen (buiten). Bij een tekort kunt u extra spijkers slaan of een koord spannen tussen verschillende elementen. Aan dit snoer kunt u vervolgens de lampionnen op de gewenste plekken hangen. Zeker met verlichting in de bollen, geeft dit een heel sferisch, mooi effect.
Desgewenst kunt u ledlichtjes meebestellen bij de feestverlichting. Deze lichtjes zijn eenvoudig in de lampion te bevestigen en omdat ze op een batterijtje werken zijn er geen snoeren nodig voor de aansluiting.

Specificaties Papieren Lampionnen

• Gemaakt van gelijmd papier rond metalen frame
• In vele kleuren verkrijgbaar.
• Keuze uit 3 maten (25, 35 of 50 cm).
• Heel leuk als sfeermaker voor een (trouw-)feest.
• Led lichtje is er bij te bestellen.

NB De papieren lampionnen komen uit de categorie 'Wensballonnen & Romantiek'. Bij een bestelwaarde uit de categorie 'Wensballon & Romantiek' onder €19,50 wordt een verzendtoeslag berekend. U kunt hiervoor de lampionnen combineren met de wensballonnen, waterleliekaars, helium ballonnen en candlebags.