Opvouwbare sterren

De opvouwbare sterren zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Met name in de kerstperiode worden deze sterren ter decoratie in huis opgehangen. Deze exemplaren zijn voor binnen gebruik en makkelijk uit te vouwen. Maak extra sfeer tijdens de kerst met deze opvouwbare kerststerren.
NB Vanaf 2 stuks betaalt u geen verzendtoeslag.

6 producten

6 producten

Kerstster ophangen

Een bekend decoratie artikel tijdens de kerstdagen is de kerstster. Bijna elk huis heeft één of meerdere kerststerren in huis hangen. Of het nu voor het keukenraam, naast de kerstboom of boven het dressoir hangt; een kerstster is een leuke toevoeging aan de kerstdecoratie. De kerststerren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Ook is er keuze in het aantal punt van de ster.

Kerstster met licht

De kerstster is helemaal mooi als deze licht geeft. Een handig persoon zorgt dan ook voor licht in de ster door deze om een klein peertje te vouwen of door er een led lichtje in te hangen.
Omdat ze kerststerren opvouwbaar zijn kun je ze makkelijk en klein opbergen als de kerstspullen weer in de doos naar zolder moeten. Geniet nu nog meer van je kerstdecoratie en de hele kerstsfeer in huis en hang ook een paar leuke kerststerren op.