Kamerspray

Met kamerspray kun je een ruimte heerlijk laten ruiken. Kies voor een kamerspray van Bolsius of Gusta en geniet van een fijne, subtiele geur. Ideaal voor in de keuken, op het toilet, de slaapkamer, het washok, in de tent, woonkamer en badkamer. Makkelijk in gebruik, voordelig in aanschaf en een heerlijke geurbeleving! Koop hier je eigen lekker kamerspray.

2 producten

2 producten

Kamerspray

In sommige gevallen is het fijn om even een klein spuitje te kunnen geven met een geurspray. Dit kan zijn om een geur te camoufleren, maar fijner is het om een geur te benadrukken. De geur van voorjaar bijvoorbeeld die u in huis verspreid met de roomspray Feel Happy van Bolsius. Of wat denk je van een sweem van gezelligheid met de Get Cosy spray als je 's avonds in de huiskamer gaat zitten. Er zijn kamersprays verkrijgbaar van Bolsius en Gusta en beide bieden een natuurlijke, subtiele geur. De flesje van Gusta zijn voorzien van een knijpspuiter, die van Bolsius met een drukspuitje. De flesjes hebben verschillende inhoud en een klein spuitje is al genoeg om een geur te verspreiden, zodat u lang met één flesje kunt doen.

Kamerspray kopen

De kamerspray van Bolsius bestaat uit 5 fijne geuren. De geuren zijn:
  • Pure RomanceNew Energy
  • So Relaxed
  • In Balance
  • Get Cosy
  • Feel Happy
De Gusta kamerspray flesjes hebben een grotere inhoud en laten u genieten van geuren als lotus, patchouli, hammam en wilde vijgen. De sprays zijn met online voordeel te kopen bij VanKaarstotServet. Geniet van de beste service, een snelle levering en lage prijzen.