Himalaya Zoutlamp (4-6 kg)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  29,99 Normale prijs  37,59
geen:
De Himalaya Zoutkristal lamp 4-6 kg is een sfeervolle zoutlamp met een negatief ioniserende werking, welke goed is voor de energiebalans in huis.
Art.nr.:
42224-Himalaya-Zoutkristal-lamp

Himalay zoutlamp 4-6 kg

Bovendien geeft een Himalaya Zoutkristal Lamp veel sfeer door de warme kleuren. Deze grote zoutlamp van 4 a 6 kg en 14 tot 25 cm hoog is een mooie eyecatcher voor uw interieur en heeft door de grote afmeting een extra goede werking. Omdat het hier gaat om een natuurproduct is elke zoutlamp uniek met een eigen vorm en kleur. Natuurlijk blijft het gewicht en afmeting wel binnen de genoemde variabelen. De kleur houdt het midden tussen rood, geel en oranje. In de brok Himalaya zout is een lamp met snoer en stekker bevestigd. Het geheel staat op een platte houten voet, waardoor de lamp extra stevigheid heeft.

Himalaya zoutkristal lamp werking

Het Himalaya zout is hoog geconcentreerd en houdt daardoor positieve ionen vast op de warme lamp. De negatieve ionen blijven in de lucht en zorgen voor een betere energiebalans. De ionen balans is in veel huishoudens verstoord door het veelvuldige gebruik van elektrische apparatuur, waaronder computers, televisies, modems en telefoons. Een evenwichtige energieniveau kan zorgen voor een verbeterde gezondheid en dat gebeurd door de negatief ioniserende werking. Ook het plaatsen van planten in huis kan zorgen voor een zuiverende werking. De sanseveria, drakenbloedboom en ficus zijn kamerplanten die een sterke luchtzuiverende werking hebben.

Himalaya Zoutkristal lamp (4-6 kg) Specificaties

  • Kleur: warm oranje/ rood/ geel. Het unieke karakter van elk lamp zorg voor een unieke kleur.
  • Afmeting circa 14 cm breed en 25 cm hoog. Omdat het een natuurproduct betreft wijken de maten af.
  • Gewicht: variabel tussen 4 en 6 kg.
  • Staand op houten voet.
  • Fitting: E14 met max. 15 watt lampje.
  • Aan de zoutlamp is een snoer met aan/uit knop en stekker bevestigd voor aansluiting op het lichtnet.
  • Originele Himalaya Zoutlamp
Meer informatie
SKU 42224-Himalaya-Zoutkristal-lamp

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten