Gusta Sfeerverlichting

Breng sfeer in huis met mooie sfeerverlichting van Gusta. Het assortiment is zeer divers, van industriële ledlamp tot landelijke hanglamp. Ook de decolampen worden veel verkocht.
Pagina

Toon 1-60 van 73 producten

Pagina

Toon 1-60 van 73 producten

Gusta sfeer-verlichting voor een prettige woonambiance

Je moet bij Gusta verlichting niet meteen denken aan een uitgebreid assortiment van lampen, hangend, schemer en staand. Gusta is een product, die dankzij een uitgekiende combinatie van stijlvormen en kleuren voornamelijk gericht is op het verhogen van ons woongenot. Hoewel vrijwel alle artikelen zeker een functioneel element bezitten, gaat het vooral om sfeerverhoging. Bij Gusta verlichting staat de vintage look en de kaars dan ook centraal.

De kaars

Elektriciteit heeft, zeker op het gebied van verlichting, ons leven een stuk eenvoudiger gemaakt, maar daarvoor hebben we het moeten doen met andere hulpmiddelen, zoals olielampen, toortsen en kaarsen. De ontwikkeling bij elektrische verlichting staat natuurlijk niet stil, maar als het over sfeer gaat probeert men ook daar het licht en de warmte van de kaars te kopiëren voor een optimaal effect. En daarmee komen we op een paar eigenschappen van een kaars, die zo belangrijk zijn: de bescheiden lichtsterkte van 1 candela (basiseenheid voor licht), de warmte van het vuur en de speelsheid van de vlam. Die laatste wordt benadrukt in de topartikelen van de Gusta verlichting.

De Gusta lampen

De serie lampen van Gusta zijn omgeven door een vintage sfeer. Zowel de tafellampen als de decolampen zijn functioneel ontworpen, maar hebben ter dege ook een sfeerverhogende functie door design, licht en kleur. De peertjes met led lichtjes er in zijn helemaal van deze tijd en kunnen zelfs als vaas gebruikt worden. Omdat ze op batterijen werken kun je ze eenvoudig overal neerzetten. Ook mooie items voor de verlichting in huis of als lichtdecoratie voor een feest zijn de papieren lampionnen. Deze lichtbollen zijn te bestellen in 3 maten en in verschillende maten.

De Gusta LED lichtbak

In de categorie ‘Fun’ heeft Gusta verlichting ook nog de Gusta LED lichtbak in het assortiment. Met deze 29x19 cm lichtoppervlak kun je op creatieve manier allerlei boodschappen kwijt, zoals in een winkel, op de zaak of gewoon thuis. Je kinderen zullen toch opkijken als er ’s morgens aan het ontbijt de melding ‘Vergeet je lunchpakket niet’ op zo’n lichtbak verschijnt.
Gusta verlichting is gericht op sfeer, op het creëren van een aangename woonomgeving. Kaarsen, glas en kleur spelen daarin een belangrijke rol.
Houd je van sfeerverlichting? Dan is de Himalaya zoutlamp gegarandeerd ook een succes!