Gusta Vazen

Een vaas is een houder voor bloemen, takken, stengels of een plant. In elk huishouden kom je vazen tegen. Zoveel mensen, zoveel verschillende vazen kun je bijna stellen, want er zijn nogal wat smaken te koop. Zwarte vazen zien we steeds vaker als kleur gekocht worden. Je hebt keuze uit vazen van glas, metaal, aardewerk, dolomiet en porselein. Daarbij zijn er verschillende maten en kleuren te verkrijgen. De Gusta vazen en zwarte vaasjes zijn van hoge kwaliteit en hebben mooie designs. De prijzen van de vazen zijn laag gehouden.

12 producten

12 producten

Gusta vaas, boeiende eenvoud

Een Gusta vaas straalt design uit, ondanks de soberheid ervan. Juist door die eenvoud wordt de nadruk gelegd op de bloemen, die je in die vaas stopt en dat is tenslotte altijd de bedoeling van een fleurig boeket in huis. De bloemen zorgen voor een frisse, vrolijke stemming in de woonkamer en de eenvoudige vaas versterkt dat gevoel alleen maar.

Zwarte vaas

De kleur zwart is populair in veel huishoudens. Ook voor het neerzetten van een mooie bos bloemen wordt steeds vaker een zwarte vaas gekozen. Zwart is als kleur strak en modern en is bovendien mooi om te combineren met andere kleuren. De vaas zwart staat dan ook bovenaan menig kooplijstje en zwarte vaasjes vindt je op dressoirs, tafeltjes en vensterbanken in menig interieur. Ook de mat zwarte vaas is als kleur in opmars. Al met al, zwarte vazen zijn in trek, en bij VanKaarstotServet hebt u keuze uit een paar prachtige Gusta vazen in de kleur zwart.

Vormgeving

Simpel! Je kunt er natuurlijk van alles bij verzinnen in benamingen, die een leek ver te boven gaan, maar als je het hebt over de vormgeving van een Gusta vaas, dan is ‘simpel’ de beste beschrijving. Als we dan toch een poging wagen: smalle heupen, wat bredere schouders en toelopend in een lange, slanke hals. Overigens geldt dat voor het ene model, het andere model Gusta vaas is iets breder in het algemeen, maar voor beiden zou ik met plezier een bloemetje willen kopen.

Kleur

Simpel! Als je zegt dat iets zich onderscheidt in kleur, dan bedoelt men meestal de meest wilde en uiteenlopende kleurvariaties en – contrasten. Zo niet bij een Gusta vaas, die slechts uitgaat van een paar mogelijkheden; Wit of zwart voor de iets bredere versie, turquoise (groenblauw) voor de smallere. Omdat het bij de bloemdecoratie zelf wel vaak gaat om specifieke kleurencombinaties, passen deze beide neutrale kleuren bij vrijwel elke bos bloemen, die je in de Gusta vaas zou willen zetten.

Materiaal

Simpel! Een Gusta vaas is gemaakt van stevig aardewerk en staat stabiel op een redelijk brede bodem.

De simpelheid van een Gusta vaas biedt ongemerkt de mogelijkheid de, in de vaas geplaatste, bloemen nog meer de aandacht te laten trekken en toch vorm, stijl en kleur te bieden zelfs mooi te zijn zonder boeket.