Gusta Tafels

7 producten

7 producten

Gusta Tafeltje, maakt een eettafel en bureau overbodig

De vrijheid dingen te doen op elke plek die je maar wilt in huis en de praktische uitvoering daarvan, vindt zijn oplossing in het Gusta tafeltje of knietafeltje. Of het nu gaat om een laptop en je avondeten op schoot, een boek en wat te knabbelen en/of drinken ’s avonds in bed, of een ontbijt ’s morgens, je zit altijd met zekere stabiliteits- of warmteproblemen. Met een Gusta tafeltje heb je nergens last van.

Het Gusta tafeltje of knietafel

Voor een goed plateau op een, over het algemeen, onstabiele ondergrond als je bed en vooral je knieën zijn er twee voorwaarden waaraan voldaan moeten worden. Ten eerste moet het vlak groot genoeg zijn, antislip en met opstaande randen en ten tweede moet de bodem ook al antislip zijn en aangenaam aanvoelen. • De bovenkant Het Gusta tafeltje is gemaakt van hout, heeft een behoorlijk oppervlak om veel op kwijt te kunnen, maar is ook weer niet zo groot dat het een wankel evenwicht op de knieën biedt. De opstaande randen zorgen ervoor dat er geen spullen van af kunnen rollen. Het weegt ook maar 650 gram, hoewel het te dragen gewicht natuurlijk afhankelijk is van wat je er allemaal opzet. Spullen staan er stabiel op en een laptop of een warme maaltijd kan de warmte niet aan je benen doorgeven.
• De onderkant: Deze is niet gemaakt van hout, maar wordt gevormd door een kussen. Een Gusta bedtafeltje glijdt niet weg van welke ondergrond dan ook en is ook zeer comfortabel in gebrui, als je de Gusta tafel gebruikt voor op bed.

Persoonlijke noot

Ik ben alleenstaand en doe veel op de bank voor de televisie of de computer. Het toetsenbord doet wankelend zijn werk en als ondergrond voor een bord eten wordt de snijplank gebruikt. Ik heb zojuist een bestelling gedaan voor een Gusta laptoptafeltje.