Gusta Serveeraccessoires

Als je lekkere hapjes, dipsausjes en snackjes wilt presenteren dan is het extra leuk om dat met een passende plank, dienblad, schaal of bakje te doen.
Pagina

Toon 1-60 van 67 producten

Pagina

Toon 1-60 van 67 producten

Gusta serveeraccessoires, doet voedsel nog beter smaken

Gusta serveeraccessoires is een verzamelnaam van alle stijlvolle artikelen en producten die Gusta te bieden heeft op het gebied van, plat gezegd eigenlijk, het vervoer van drank en voeding. Het eerste wat in gedachten opkomt, is het dienblad, maar in principe valt zelfs een bord al onder dergelijke benodigdheden. Het zou namelijk nogal onhygiënisch en temperatuurgevoelig liggen, als je met je vlees, aardappelen en groente in je handen aan komt zetten.

De stijlvolle functionaliteit van Gusta serveeraccessoires

Hoewel veel mensen denken dat eten en drinken slechts een noodzakelijkheid is, en er ook zo naar handelen, is een goede maaltijd een feest voor de zintuigen. In de ruimste zin van het woord! Perfect voedsel, aangedragen op een onooglijk dienblad met smoezige borden, zal zeker een kritische blik opleveren en misschien zelfs geweigerd worden. Een middelmatig bord met eten op een mooi Gusta bord, geplaatst op een prachtig Gusta dienblad op pootjes heeft meteen een streepje voor. Het oog wil ook wat.

Wat is er zoal te vinden onder Gusta serveeraccessoires?

We hebben het al gehad over borden en dienbladen, maar ook schalen, serveerplanken en -schaaltjes, elegante flessenhouders (bijvoorbeeld voor bier) en de Gusta tafel-organiser behoren ertoe. Die laatste is een handig te dragen houten bakje, onderverdeeld in diverse vakken. Hierin kunnen zout- en peperpotjes gezet worden, extra bestek en meer kleine dingen, die handig zijn aan de eettafel. De flessenhouder heeft hetzelfde principe en lijkt veel op de Engelse antiekmarkt populaire ‘decanter’. Men noemt het bij Gusta een bierfleshouder en heeft er voor het gemak een flesopener aan de zijkant aan bevestigd.

Eten moeten we allemaal, maar in een voor het oog prettige omgeving smaakt ons voedsel vaak toch net iets beter. De simpele zwart-wit combinaties van Gusta serveeraccessoires, aangevuld met hout vragen niet de aandacht, maar versterken wel de aandacht die we dan hebben voor de voedsel en drank, die ermee geserveerd worden.