Gusta TerraCotcha Plantenpotten

De TerraCotcha plantenpotten van Gusta zijn ideaal, omdat de plant haar eigen watervoorziening regelt. Zo kun jij rustig een tijdje weg of even geen aandacht nodig hebben voor de planten in huis. De plant haalt zelf het water uit de aarde dat ze nodig heeft. De aarde blijft vochtig doordat het water kan opnemen uit de pot. De plant kan op deze manier weken voor zichzelf zorgen, dat scheelt je tijd, zorgen en uitgedroogde planten. Via het gaatje waarin een zwart dopje zit ter afsluiting, kun je de Terracotcha pot eenvoudig bijvullen. De plant blijft groeien en bloeien en jij heb simpelweg minder zorgen met de Gusta TerraCotcha Plantenpotten. In deze categorie hebben we ook de Gusta kruidenpotten geplaatst, de ideale potten voor het kweken van kruiden thuis. Bovendien heeft Gusta een mooi en gebruiksvriendelijk design meegegeven aan de TerraCotcha plantenpotten.

7 producten

7 producten

Gusta TerraCotcha plantenpotten

De TerraCotcha plantenpotten van Gusta zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens zeer handig. Met deze potten kan de plant namelijk zelf zorgen voor genoeg water. Door het zelfbewateringsmechanisme, op basis van capillaire werking, krijgt de plant niet te veel en niet te weinig water. Doordat de aarde vochtig blijft met water uit de pot, kan de Gusta terracotcha pot wekenlang water op blijven nemen. De plant kan zodoende groen blijven, bloeien en groeien. Je hoeft alleen af en toe de TerraCotcha pot bij te vullen. De potten zijn verkrijgbaar met diameters van 14 en van 18 cm. Gebruik deze plantenpotten dus om een aantal mooie kamerplanten in je huis neer te zetten. De Gusta Fiber bloempotten kun je gebruiken als kruidenpotten voor verse kruiden als basilicum, peterselie, salie en bieslook in de keuken.
Creëer extra sfeer in huis. Kamerplanten verbeteren de leefomgeving en luchtkwalitiet in huis en zijn erg mooi als decoratie. Houdt ze goed met een Gusta TerraCotcha Plantenpot.