Gusta Manden & Opbergzakken

11 producten

11 producten

Gusta manden, voor een heerlijk dagje uit

De moderne Gusta mand is geen uitvinding van de laatste tijden, maar stoelt al op een eeuwenoud concept, waarin natuurlijk materiaal ineen gevlochten werd tot een soort korf om spullen mee te vervoeren. Was het zelfs Mozes niet die in een mandje de rivier werd opgestuurd? Mandenmaker of mandenvlechter is door de jaren heen altijd al een eerzaam beroep geweest, vooral ook omdat de mand altijd een handig gebruiksvoorwerp is gebleven. Dat exclusieve is er een beetje vanaf, vooral door het gebruik van andere, minder natuurlijke materialen, maar de mand vinden we nog overal terug in ons leven.

Gusta opbergzakken

Naast de functionele picknickmanden voor onderweg heeft Gusta een mooie collectie opbergzakken in verschillende kleuren. De inhoud van deze zakken is voldoende om een berg spullen in op te bergen. Door de stijlvolle uitstraling misstaan deze opbergzakken absoluut niet in een modern interieur.

Vlechtwerk

Kenmerkend aan een mand is het vlechtwerk en dat vinden we dan ook terug in de manden, die Gusta op de markt brengt. Zowel de Gusta picknickmand als de Gusta tapasmand zijn vervaardigd uit gevlochten riet en hebben daardoor die authentieke uitstraling. De Gusta fruitmand valt zowel qua materiaal als vlechting wat uit de toon, maar geeft aan die authenticiteit een moderne draai.

Buiten

Manden zijn altijd bedoeld iets te dragen en dat geldt ook voor Gusta manden.
• Luxe 4-persoons tapasmand Eenvoudig van opzet, 4 liter inhoud, gevlochten riet en slechts 3 kg in gewicht onder andere door de aanwezigheid van een snijplank met mes en 4 wijnglazen. Vul de mand met hapjes, de aan de zijkant aanwezige houder met een heerlijke fles wijn en creëer het perfecte uitstapje.
• Gusta picknickmand Geschikt en voorzien van picknickaccessoires voor 2 personen, waaronder 2 glazen, 1500 gram, rieten vlechtwerk, ongeveer 1,5 liter inhoud. Gemakkelijk mee te nemen naar een plekje voor een romantisch samenzijn en een hapje eten.

Binnen

• De Gusta fruitmand Deze lichtgewicht, doch stevige Gusta mand vormt een perfecte aanvulling op de andere producten uit het Gusta assortiment. Door de eenvoudige en stijlvolle vormgeving in zwart en met een houten bodem trekt de mand niet exclusief de aandacht, maar versterkt het de aandacht voor de inhoud, gezond fruit. Gusta manden vinden eenvoudig hun plaats in elk huishouden, of het nu gaat om appels, peren en sinaasappels in kwijt te kunnen, of voor een leuke trip in de natuur.