Gusta Lantaarns

Met één of meer van de schitterende lantaarns van Gusta maak je het extra gezellig in de tuin. De sfeer van de lantaarns maakt het heerlijk buiten zitten. Voordeel van het gebruik van een lantaarn is dat deze wind- en regenbestendig is en je kaarsen dus blijven branden.

29 producten

29 producten

Gusta lantaarn, voor een aangename sfeer buiten in de tuin

In een wereld waar je met een knop, een klap in je handen of een click op je smartphone alles kunt regelen op het gebied van licht in je huis, lijken Gusta lantaarns een volledig overbodig artikel. Bedenk dat je ook nog eens kunt werken met dimmen, kleuren en warmteschema’s van huidige lampen, dan blijft er nog maar weinig interessants over voor de lantaarn.

Charme

Toch heeft zo’n vlam beschermend omhulsel, dat je op elke willekeurige plaats op kunt hangen, zijn waarde, vooral in een tuin waar de elektrische lichtvoorziening niet altijd aanwezig is. De aantrekkingskracht van de lantaarn vinden we niet alleen terug in de elektriciteit besparende methode van het geven van licht en warmte, voor kinderen heeft het ook een zekere boeiende charme. We kennen de lampion en met Halloween de pompoen, waarbinnen een theelichtje is geplaatst. Ook die vallen onder het verschijnsel lantaarn.

Gusta lantaarns

De Gusta lantaarn is geen complex voorwerp, eenvoud en stijl staan immers voorop bij Gusta. Ze zijn te verkrijgen met een houten of metalen frame en voorzien van een glazen windlicht, die ervoor zorgt dat de wind geen vat krijgt op de interne vlam van theelicht of stompkaars. De houten versie kun je ophangen, terwijl de grote Aspen lantaarn op elke ondergrond stevig neergezet kan worden. Dat maakt deze laatste lantaarn wel wat algemener te gebruiken.

Binnen en buiten

Nu zou je denken dat lantaarns alleen maar voor buiten te gebruiken zijn, maar Gusta lantaarns kunnen ook binnen sfeer verhogend werken. Ze zijn op hoogte aan te brengen en zorgen daardoor voor een betere verspreiding van het warme licht, veroorzaakt door een van de kaarsen uit het Gusta assortiment, met of zonder geurtoevoeging.
Een mooie Gusta lantaarn verhoogt niet alleen de sfeer in de tuin of in huis, maar zorgt ook voor een tintje nostalgie uit de tijd dat er nog geen elektrisch licht bestond.

Houd je van sfeer? Dan is de Himalaya zoutlamp gegarandeerd ook een succes!