Gusta Lantaarns

Met één of meer van de schitterende Gusta lantaarns maak je het extra gezellig in de tuin, serre of woonkamer. De sfeer van de Gusta lantaarns zwart en Gusta houten lantaarns maken sfeervol. Voordeel van het gebruik van een lantaarn is dat deze wind- en regenbestendig is en je kaarsen dus blijven branden. Daarbij zijn er ook mooie Gusta lantaarns rotan led verkrijgbaar. Deze lantaarns hebben een natuurlijke uitstraling door het gebruik van rotan en branden met batterijen op een ledlichtje. De Gusta lantaarns zijn mooi vormgegeven en verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

22 producten

22 producten

De lantaarns van Gusta

Een Gusta lantaarn is ideaal voor extra gezelligheid in de buitenruimte. Met een Gusta lantaarn zwart of een Gusta houten lantaarn creëer je niet alleen sfeer, maar zet je ook nog eens een stijlvol lichtgevend object neer. Door het flikkeren van de kaars in de lantaarn ontstaat een prachtig lichtschijnsel rondom.

Gusta lantaarn rotan led

Een Gusta rotan lantaarn led is een unieke sfeermaker led door vormgeving en uitstraling en gemak. De gusta lantaarn led is uitgevoerd met een lampje op batterijen, waardoor je deze eenvoudig aan kunt zetten met een schakelaar. Het rotan is een sterke rietsoort die de lantaarn een prachtige natuurlijke uitstraling geeft. De led lantaarns van Gusta zijn hoge kwaliteit en zijn een echte eyecatcher voor binnen en buiten.

Gusta lantaarn, voor een aangename sfeer buiten in de tuin

Een Gusta lantaarn kan overbodig lijken in een wereld waar je met een knop, een klap in je handen of een click op je smartphone alles kunt regelen op het gebied van licht in je huis. Bedenk dat je ook nog eens kunt werken met dimmen, kleuren en warmteschema’s van huidige lampen; wat geeft de Gusta lantaarn dan nog de voorkeur?

Charme

Toch heeft een Gusta Lantaarn met zo’n vlammen-beschermend omhulsel, dat je op elke willekeurige plaats op kunt hangen, zijn waarde, vooral in een tuin waar de elektrische lichtvoorziening niet altijd aanwezig is. De aantrekkingskracht van de lantaarn vinden we niet alleen terug in de elektriciteit besparende methode van het geven van licht en warmte, zeker voor kinderen heeft het ook een zekere boeiende charme. We kennen de lampion en met Halloween de pompoen, waarbinnen een theelichtje is geplaatst. Ook die vallen onder het verschijnsel lantaarn.

Gusta lantaarns

De Gusta lantaarn is geen complex voorwerp, eenvoud en stijl staan immers voorop bij Gusta. Ze zijn te verkrijgen met een houten of metalen frame en voorzien van een glazen windlicht, die ervoor zorgt dat de wind geen vat krijgt op de interne vlam van theelicht of stompkaars. De houten versie kun je ophangen, terwijl de grote Aspen lantaarn op elke ondergrond stevig neergezet kan worden. Dat maakt deze laatste lantaarn wel wat algemener te gebruiken.

Binnen en buiten

Nu zou je denken dat Gusta lantaarns alleen maar voor buiten te gebruiken zijn, maar de lantaarns kunnen ook binnen sfeer verhogend werken. Ze zijn op hoogte aan te brengen en zorgen daardoor voor een betere verspreiding van het warme licht, veroorzaakt door een van de kaarsen uit het Gusta assortiment, met of zonder geurtoevoeging.
Een mooie Gusta lantaarn verhoogt niet alleen de sfeer in de tuin of in huis, maar zorgt ook voor een tintje nostalgie uit de tijd dat er nog geen elektrisch licht bestond.

Houd je van sfeer? Dan is de Himalaya zoutlamp gegarandeerd ook een succes!