Gusta Fotolijsten

Gebruik ook de Gusta Fotolijsten voor je mooiste momenten. Er zijn gebeurtenissen in ieders leven die je graag blijvend wil herinneren. Of het nu om vakanties, bepaalde personen, dagjes uit, opgroeiende kinderen of abstracte hobbyfoto's gaat; je kunt ze inlijsten in de mooie Gusta Fotolijsten. De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De frames zijn van metaal of hout. Geniet elke dag van jouw favoriete momenten en personen met foto's en kaarten in een mooie Gusta fotolijst.

1 product

1 product

Gusta Fotolijsten voor favoriete foto's

Geef nu ook jouw favoriete foto's, tekeningen en kaarten een ereplaats in één van de mooie Gusta fotolijsten. De lijsten zijn handig in gebruik en de items in de lijst zijn makkelijk te vervangen. Je kunt de fotolijsten staand neerzetten of ophangen aan de muur. En je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen.

Mooie momenten en personen in een fotolijst

Sommige momenten en personen zijn de moeite waard om je dagelijks te herinneren. Vaak zie je mooie vakantiefoto's, kiekjes van de kinderen en foto's van gezellige samenkomsten met vrienden in lijsten hangen. Maar ook zie je tekeningen, schilderijen, teksten en gedroogde bloemen in een Gusta fotolijst gezet worden. Hang nu ook jouw favoriete moment, tekening of persoon in één van de prachtige Gusta fotolijsten.