Gusta dekentjes

Een Gusta dekentje is heel fijn om bij de hand te houden voor als het 's avonds in huis afkoelt. Natuurlijk kun je de kachel hoog opstoken tot de laatste minuut, maar het is beter voor het energieverbruik om de kachel een standje lager te doen. Het temperatuurverschil kun je makkelijk opvangen met een Gusta dekentje. Bovendien zijn de dekens lekker zacht en zien ze er mooi uit. Zet de kachel dus een standje lager en geniet van een fijn Gusta dekentje.

15 producten

15 producten

Soorten Gusta dekentjes

De Gusta dekentjes komen in vele kleuren en maten. Ook in de stof zit verschil; je hebt katoen, fleece, polyester en de zachte velours stof. De maat van de Gusta dekentjes is meestal rond de 130 x 160 cm, een fijne maat om over je heen te leggen. Iets groter of kleiner kan het zijn, de maat zie je terug in de naam van het kleedje of in de omschrijving. Door het grote verschil in kleuren vind je hier altijd een mooi kleedje dat past bij het interieur.

Gebruik van een dekentje

Steeds vaker grijpt met 's avonds naar een dekentje vanuit klimaatovertuigingen. Want door een dekentje te gebruiken, kan de kachel wat lager en bespaar je op je energie. En dat heeft natuurlijk effect op het gebruik van fossiele brandstoffen en opwarming van de aarde. Je draagt dus je klimaatsteentje bij als je dagelijks een Gusta dekentje of kleedje gebruikt als het fris wordt.

Gusta dekentje kopen

Je kunt kiezen uit een prachtige collectie Gusta dekentjes in deze shop. Geniet van de lage prijzen, snelle levering en uitstekende persoonlijke service. Bovendien kun je hier allerlei andere leuke Gusta artikelen kopen die de sfeer in huis verhogen.