Verduisterende gordijnen

9 producten

9 producten

Verduisterende gordijnen

Als u op zoek bent naar vol-verduisterende raamgordijnen van hoge kwaliteit, dan zijn deze dikke gordijnen van Today een goede keuze. De raamverduistering laat gaat licht door en is gemaakt van soepele stof. Het gebruikte materiaal (sterk polyester) zorgt voor een lange levensduur. De gordijnen hebben de afmeting van 140 cm breed en 260 cm lang. De lengte is eenvoudig op een naaimachine in te nemen. De gewenste hoogte is circa 1 cm boven de grond. Door de soepele stof vallen de gordijnen mooi in de plooi. Ze zijn eenvoudig op te hangen met de metalen ringen in de bovenrand van het gordijnen. De ringen zijn 4 cm in diameter en geschikt voor een standaard gordijnroede (wordt niet meegeleverd). De collectie bestaat uit 22 mooie effen kleuren. Voor elke setting, feestdag of kleurstijl is er dus een passend gordijn beschikbaar. Daarbij kunt u de gordijnen leuk combineren met het overige woontextiel van Today, waaronder tafelkleden, theedoeken, keukenschorten, pannelappen, etc. Het woontextiel van Today, waaronder deze verduisterende gordijnen, is gemaakt onder de voorwaarden van het Textiles in Confidence Keurmerk, waarbij zorg voor milieu en goede werkomstandigheden zijn gewaarborgd.

Schoonmaken van de verduisterende gordijnen

Door het gebruik van polyester zijn de gordijnen heel goed schoon te maken met een doekje mocht er iemand met een ijsje iets te dicht langs zijn gelopen... Voor een grote schoonmaakbeurt kan het gordijn prima in de wasmachine op een temperatuur van maximaal 30 graden. Droog het niet in de droogtrommel, maar hang het aan de lijn om vorm en kleur te behouden. Op deze manier kan het gordijn regelmatig gewassen worden met behoud van de soepelheid, kleur en de juiste lengte. De hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal en de degelijke afwerking zorgen voor een hele lange levensduur.

Het kopen van verduisterende gordijnen

Voor het bestellen neemt u eerst de maat op van de gordijnroede, die loopt tot circa 20 cm aan weerskanten van het raam. Deze maat doet u maal 2 en dan hebt u de breedte voor de gordijnen. Rekenvoorbeeld bij een raam van 240 cm breed:
De gordijnroede is daarvoor 240 +40 = 280 cm
De totale gordijnbreedte is dan 280 x 2 = 560 cm
De verduisterende gordijnen zijn 140 cm breed, dus dan hebt u 560 / 140 = 4 gordijnen nodig.

De gordijnen zijn met online voordeel te koop bij VanKaarstotServet. U geniet van snelle levering, hoge kwaliteit, lage prijzen en de beste persoonlijke service. Bovendien is het leuk om de gordijnen af te stemmen op het overige woontextiel, waaronder tafellopers en daar is het Today assortiment bij uitstek geschikt voor.