Half verduisterende gordijnen

18 producten

18 producten

Half verduisterende gordijnen van Today

Today heeft een grote collectie met mooie effen gordijnen in de collectie. Naast de vol-verduisterende gordijnen hebt u ook keuze uit half verduisterende gordijnen. Deze variant is volledig zichtwerend, maar laat nog wel enig licht door. Deze zichtwerende raamgordijnen hebben de afmeting 140 cm breed en 260 cm lang en zijn verkrijgbaaar met lussen of met metalen ringen van 4 cm in diameter. Beide kunnen eenvoudig met een gordijnroede worden opgehangen en omdat ze kant en klaar zijn kunt u ze direct op de roede heen schuiven en ophangen. Eventueel kan op de naaimachine de onderkant even ingenomen worden voor de juiste hoogte (circa 1 cm van de grond). De gordijnen zijn gemaakt van stevig polyester van hoge kwaliteit, waardoor de stof soepel plooit en mooi valt. Deze raamverduistering kan in de wasmachine worden gewassen op maximaal 30 graden. Om kleur en vorm te behouden dient u de gewassen gordijnen niet in de droger, maar aan de lijn te drogen. De Today textiel-artikelen worden gemaakt onder de voorwaarden van het Textiles in Confidence Keurmerk, waarbij zorg voor milieu en goede werkomstandigheden in het productieproces zijn gewaarborgd.

Gekleurde gordijnen

Het assortiment van Today wordt gekenmerkt door soepele, zachte stoffen en mooie effen kleuren. De kleuren variëren van warme, donkere winterkleuren als zwart, donkerbruin en donkergrijs tot lichte, frisse zomerkleuren, zoals wit, oranje, roze en groen. Voor elk interieur kunt u een passend gordijn vinden en vanwege de lage prijzen is het ook mogelijk regelmatig te variëren in kleur. Bovendien is het met Today assortiment heel leuk om woon- en keukentextiel op elkaar af te stemmen. Zo kunt u eenvoudig een bijpassend tafelkleed in dezelfde kleur aan de bestelling toevoegen.

Schoonmaken van de verduisterende gordijnen

Het gebruikte materiaal is goed schoon te maken. Kleinere vlekjes kunnen er met een nat doekje uitgehaald worden. Voor een grote schoonmaakbeurt kunt u de gordijnen in de wasmachine wassen op maximaal 30 graden. Droog ze niet in de droogtrommel, maar hang ze aan de lijn te drogen. Zo kan het gordijn regelmatig gewassen worden met behoud van vorm, afmeting en kleur. De hoge kwaliteit van het polyester en de degelijke afwerking zorgen voor een lange levensduur.

Kopen van half verduisterende gordijnen

u wilt natuurlijk eerst weten hoeveel gordijnen u nodig hebt voor het bestellen. Daarvoor meet u eerst breedte van het raam op. Om het open gordijn langs de raam te kunnen laten vallen dient de gordijnroede aan weerskanten circa 20 cm door te lopen. Om een mooi plooi te krijgen in de gordijnen doet de totale breedte keer 2. Even een rekenvoorbeeld bij een raam van 240 cm breed:
De roede wordt 240 +40 = 280 cm
De te nemen breedte voor het gordijn is 280 x 2 = 560 cm
De half verduisterende gordijnen zijn 140 cm breed, dus dan hebt u 560 / 140 = 4 gordijnen nodig.

De Today raamgordijnen zijn met voordeel te bestellen bij VanKaarstotServet. Geniet van lage prijzen, snelle levering, hoge kwaliteit en uitstekende persoonlijke service. Daarbij kunt u bij de gordijnen ook andere mooie woon- en keukentextiel artikelen bestellen, waaaronder een tafelkleed.

Specificaties van de half verduisterende gordijnen

• Van het Franse kwaliteitsmerk Today
• Soepele stof met mooie effen kleuren
• Kant en kleur, direct te gebruiken
• Afmeting: 140 cm breed en 260 cm lang
• Volledig zichtwerend, maar enig licht doorlatend
• Lage prijzen
• Gemaakt van polyester onder het Confidence in Textiles keurmerk
• Mooi om te combineren met overige Today artikelen