Gordijnen

Wil je een nieuw gordijn kopen en ben je op zoek naar raamsverduistering en/of kant en klaar gordijn? De collectie gordijnen van Gusta is zeker de moeite waard om even te bekijken. De kwaliteit van de stof is soepel en sterk, zowel de polyester als katoenen versies. Je hebt keuze uit half verduisterende en volverduisterende gordijnen. Allemaal uni-color, dus van één kleur en het zijn kant-en-klare gordijnen. Dus je hoeft ze alleen op hoogte te (laten) maken. Deze prachtige gordijnen van Today zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Je kunt eenvoudig een keuze maken uit het overzicht en hier een gordijn kopen.

27 producten

27 producten

Gordijnen van Today, kant en klaar gordijn

Een gordijn kopen en kant en klaar gordijn bestellen is eenvoudig en snel in deze shop. Je kunt eenvoudig een heel andere sfeer meegeven aan je interieur door een andere kleur gordijnen op te hangen. De gordijnen van Today zijn al voorzien van metalen ringen of lussen en kunnen direct opgehangen worden door ze simpelweg om de roede te schuiven. Eventueel kunt u de onderkant iets innemen als dat nodig is. U hebt keuze uit vele mooie kleuren. De afmeting per gordijn is 140 cm breed en 260 cm lang. Het gebruikte materiaal is stevig polyester. Er zijn twee soorten kant en klare gordijnen verkrijgbaar; een verduisterend en half verduisterend gordijn. De laatstgenoemde ontneemt wel het zicht, maar laat nog wel wat licht door. De verduisterende gordijnen zorgen ervoor dat het donker wordt in de ruimte. De half verduisterende gordijnen zijn er in 2 varianten:
• Half verduisterende gordijnen met lus
• Half verduisterende gordijnen met ring

De verduisterende raamgordijnen zijn met de handige metalen ringen verkrijgbaar.
Ook kun je nog lichtere gordijnen kopen, dit worden vitrage gordijnen genoemd.. De vitrage gordijnen zijn ook van polyester vervaardigd en half doorschijnend. De gordijnen kunt u prima wassen in de wasmachine op maximal 30 graden. Ze zijn kleur- en vormvast. Niet drogen in de droogtrommel, maar hang ze vochtig aan de lijn. Op die manier blijven kleur en vorm behouden. De gordijnen zijn goed te combineren met de vitrage van dezelfde stof en eventueel met dezelfde kleur. Ook kunt u van Today ander woon- en keukentextiel kopen, waardoor het leuk is te combineren met bijvoorbeeld een nieuw tafelkleed, keukenschort of theedoeken. Het textiel van Today is vervaardigd onder de voorwaarden van het keurmerk Textiles in Confidence. Hiermee is de zorg voor het milieu en goede werkomstandigheden gewaarborgd. De textiel-artikelen, waaronder de gordijnen, zijn laag geprijsd, zodat het voor u leuk blijft om af en toe een andere kleur Today items te kopen.

Kant en Klare gordijnen

Zowel het verduisterende als half-verduisterende gordijn is een kant en klaar gordijn. Ze zijn dus voorzien van zomen en ringen of lussen om ze op te hangen. Zonodig kun je de hoogte eenvoudig op maat (laten) maken. Het kant en klaar gordijn verduisterend is voorzien van een ring, de half verduisterende raamverduistering is er ook met lussen. Deze gordijnen hebben geen haken, maar dienen met een geleidende stang te worden opgehangen aan de ringen. Deze kant en klaar gordijnen zijn 140 cm breed en 260 cm hoog. Voor het overspannen van 280 cm breed heb je 4 gordijnen nodig. Zie onder voor een rekenvoorbeeld.

Het aantal gordijnen berekenen

Voor het bestellen wilt u natuurlijk eerst weten hoeveel gordijnen u nodig heeft. Die berekening gaat als volgt:
• Neem de breedte van het raam
• Tel daar, indien mogelijk, 20 cm aan weerskanten bij. Het is mooi om de open gordijnen naast het raam te hebben hangen
• De gordijnen zijn geplooid, doe het aantal cm daarom maal 2
• Deel het totaal aantal cm door de breedte van het gordijn (140cm)
Rekenvoorbeeld bij ramen van 240 cm breed: 240 + 40 cm = 280 cm
280 x 2 = 560 cm
560cm / 140cm = 4
In dit voorbeeld hebt u dus 4 gordijnen nodig.

Gordijn kopen

Het hele textiel-assortiment van Today is met online voordeel te koop bij VanKaarstotServet, waaronder ook de uitgebreide collectie met verduisterende en half-verduisterende gordijnen en vitrage. Een gordijn kopen in deze shop geeft daarbij leuke combinatiemogelijkheden met het overige Today textiel. Op deze manier kunt u de verschillende items met elkaar combineren en wordt het hele pakket netjes thuis gebracht. De prijzen zijn laag, de levering is snel en de kwaliteit is uitstekend. U hebt daarbij retourgarantie en de beste persoonlijke service. Bovendien kunt u in de shop allerlei andere leuke woondecoratie-artikelen aanschaffen die de sfeer in huis verhogen. U kunt direct in de combinatie een mooi gordijn kopen. Veel shopplezier!