Dreamlights Lampion slingers

Wat een leuke manier om het gezellig te maken! Deze lampion slingers geven door de vele mini-lampionnetjes een leuke sfeer en mooi licht. Je kunt kiezen uit prachtige designs met verschillende vormen en kleuren.

BESCHIKBAARHEID: Op dit moment zijn de lampionnen van Dreamlights uitverkocht. Begin 2023 verwacht vanKaarstotServet weer voorraad beschikbaar te hebben.

De Dreamlight XL heeft zelfs 45 lampionnetjes aan het snoer, een fantastische sfeermaker! Voor de sfeervolle aankleding van een bruiloft of uitgebreid diner zijn ook de snoeren met lichtgevende roosjes een aanrader! Ze werken gewoon met een stekker op het lichtnet en zijn dus eenvoudig in gebruik. Kies nu jou favoriete Dreamlight Lampion Slinger!

24 producten

24 producten

Dreamlights Lampion slingers

Dreamlights Lampionslingers worden binnen 2 werkdagen bezorgd.
De Dreamlights Lampion Slinger is een prachtige sfeermaker voor binnen en buiten. De standaard dream light slinger is 3 meter lang en bestaat uit 20 handgemaakte papieren lampionnetjes of roosjes gemaakt van bladeren. De XL is zelfs 4,5 mtr met 35 lampionnetjes! De Dreamlights worden met de hand gemaakt in een Fair trade gecertificeerde fabriek in Thailand.
Elke lampion aan de lampion slinger is circa 4 x 7 cm groot en bevat een electrisch lichtje (een set reservelampjes wordt bijgeleverd). De lampionslinger werkt op het lichtnet en is ook een hartstikke leuk cadeau!
De Dream light slingers zijn mooi als woondecoratie. Ze brengen een sfeervol licht en zijn heel gezellig voor een feestje, bij een romantische avond, bij het geboortewiegje, op de slaapkamer, in de kinderkamer of te gebruiken als kerstdecoratie. Er zijn verschillende uitvoeringen, zodat u voor elke gelegenheid een mooi lichtsnoer kunt kiezen. De kwaliteit van Dreamlight is erg goed en u zult veel plezier beleven aan een prachtige mini lampion slinger.

Mini Light Slingers

De mini lights zijn slingers met 10 glazen flesjes en een snoer van 1,3 meter. De specificaties zijn anders dan die van de Dreamlights. Voor meer informatie klikt u op de gewenste Mini-lights slinger of klikt u op de categorie Mini-lights