Design Wandklokken

UITVERKOOP VAN DE KLOKKEN - RUIM 20% KORTING
ZOLANG DE VOORRAAD STREKT - OP=OP

9 producten

9 producten

Design Wandklokken met moderne vormgeving

In bijna elk huis hangt wel een klok aan de want. Dat kunnen simpele witten klokken zijn met standaard wijzers of grote klokken met veel tierelantijnen en drukke patronen. Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke voorkeur en de markt voor design wandklokken is dan ook zeer divers. Elk interieur heeft een passend uurwerk nodig dat mooi past bij de kleuren en overige decoratie artikelen. De grote design klokken bij VanKaarstotServet worden gekenmerkt door de moderne vormgeving. Ze zijn van Italiaans design, ontworpen door Massimo Tani en de architect Francesco Adriano Pizzi, onder het merk 'Arti & Mestieri'. Elke klok heeft een bijzondere 'metal & glass' look met grote wijzers en speelse vormen. Deze moderne klokken zijn afgewerkt met een kwaliteitsuurwerk van Quartz.

Grote design Wandklokken kopen online

Als u ook een design klok zoekt voor aan de wand, dan is het bekijken van de wandklokken van VanKaarstotServet een must. Het moderne design is uniek te noemen door de bijzondere afwerking en vormgeving. De afbeeldingen als u op een gewenste klok klikt spreken voor zich en geven een uitstekend beeld van het uiterlijk. Voordat u tot aankoop overgaat, kunt u het best even de plek voor de klok opmeten om zeker te weten dat deze daar ook mooi past. U kunt hier een design klok groot online kopen tegen scherpe prijzen. Daar hoeft u de deur niet meer voor uit en het bespaart u de moeite van de vele bezoeken aan verschillende klokkenwinkels. Het assortiment wordt regelmatig geupdate en uitgebreid met mooie nieuwe wandklokken, allen van hoge kwaliteit. Met een design wandklok van Arti & Mestieri heeft u een schitterende eyecatcher in uw interieur. Levering binnen 2 werkdagen!

Meer woondecoratie artikelen

Naast een mooie klok is de huiskamer te decoreren met uiteenlopende mooie woondecoratie artikelen, waaronder planten, verlichting, kaarsen, gordijnen en bloemen. Bij VanKaarstotServet kun je terecht voor al deze sfeerartikelen. Zo kun je kaarsen kopen van Bolsius & Gouda en heb je keuze uit het gehele assortiment; van tafelkaarsen, drijfkaarsen, bolkaarsen en druipkaarsen tot rustieke kaarsen, geurkaarsen, metallic kaarsen en waxinelichten.