Palmlelie / Yucca (per 2 stuks)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  26,99 Normale prijs  28,69
geen:
De Yucca, ofwel palmlelie is gehard in de oerwouden van Zuid Amerika en is een populaire kamerplant. De prijs is per 2 stuks.
Art.nr.:
BA9-palmlelie-yucca

Plant Palmlelie/ Yucca (per 2 stuks)

Op zoek naar een plant met een stijlvolle uitstraling en weinig tijd voor een uitgebreide verzorging? Dan is de Palmlelie of Yucca een ideale plant. Deze plant is door de eeuwen heen gehard in de binnenlanden van Guatemala, waar hij al door de Maya's veelzijdig werd gebruikt. Zo werden van de vezels van het blad manden gevlochten en zijn de vrucht, bloem en het zachte gedeelte van de groeipunt te eten. De plant werd tevens gebruikt als stevige erfafscheiding en ook toen al als sierplant. De veelzijdige palmlelie komt nu vaak terug als stijlicoon in het interieur, zowel bij particulieren als bij bedrijven en in de horeca. Omdat deze sterke, geharde plant weinig verzorging nodig heeft maakt het een aantrekkelijke plant voor plekken waar niet regelmatig een gieter langs komt. De Yucca wordt per 2 stuks geleverd en is circa 40 cm hoog in een pot van 12 cm in diameter.

Plant Palmlelie/ Yucca Verzorging

  • De Yucca is tevreden met weinig water. Geef af en toe een scheutje, maar laat de wortels nooit in het water staan, dat vindt hij absoluut niet leuk. Laat de pot in dat geval uitlekken.
  • Zet de plant op een lichte tot half lichte plaats. Hij kan goed tegen koelte en warmte.
  • In het voorjaar en de zomermaanden lust de Palmlelie wat vloeibare voeding, speciaal voor kamerplanten.
  • De plant maakt van boven nieuw blad aan, trek oude, dode bladeren van de stam af naar beneden.
Vandaag de Palmlelie of Yucca besteld is overmorgen geleverd! (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen).
Meer informatie
SKU BA9-palmlelie-yucca

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten