Planten bestellen

Maak jezelf of iemand anders blij met een groene kamerplant. Door een aantal planten in de huiskamer te zetten ontstaat een schonere lucht en zeer prettige leefomgeving. Ook voor op kantoor en in algemene ruimtes zijn planten een echte aanrader. Bij VanKaarstotServet kunt u kiezen uit de meest populaire groene planten. Ze komen vers van de kweker en worden in een speciale verpakking, 2 dagen na bestelling, geleverd. Om ze stijlvol neer te zetten adviseren we de Gusta TerraCotcha Plantenpotten. Dit zijn zelfbewaterende potten waarmee de plant zelf genoeg water kan opnemen uit de aarde die vochtig blijft door het water in de buitenpot. Daarbij blijft de plant gezond, droogt deze niet uit en verzuipt ze ook niet in een teveel aan water.

18 producten

18 producten

Planten bestellen online, omdat het zo gemakkelijk is

Vandaag een plant besteld is overmorgen geleverd! (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen).
VanKaarstotServet werkt samen met PostNL om de planten met kwaliteitsbehoud zeer snel vanaf de kweker bij de ontvanger te bezorgen. Door de speciale verpakking blijven de planten in perfecte conditie tijdens de verzending. We staan daarom garant voor de topkwaliteit van deze planten.
Voeg een persoonlijke boodschap toe met een leuk kaartje (klik voor overzicht)
Bij het afrekenen kunt u eventueel een ander verzendadres toevoegen.
Planten worden zonder bloempot geleverd.

U ontvangt een mail met track en trace code om de verzending van de plant te kunnen volgen. In de categorie woondecoratie kunt u ook kiezen voor een verlichte bloempot om de plant in te zetten.

Wanneer geef je iemand een plant cadeau?

Een zeer goede reden om planten online te bestellen is, wanneer het een presentje betreft voor iemand, waarbij het niet mogelijk is (tijd, afstand) om de plant zelf te overhandigen. In principe is dat zo ongeveer de basis van de online wereld van het winkelen. Je kunt een plant geven, omdat er iets te vieren valt en de meest waarschijnlijke evenement daarin is het betrekken van een nieuwe woning. Planten, in allerlei vormen en maten, groen of met bloemen, spelen al lange tijd een rol in de decoratie van een woning. Ze bieden een vrolijke aanblik en verbeteren de zuurstofverhouding binnenshuis.

Betekenis

Het leuke van planten online is, dat je de mogelijkheid hebt om via het internet allerhande informatie op te zoeken over het soort plant, dat je zou willen bestellen. Een bloemist zou je daarin een heel eind kunnen helpen, maar dit is net zo gemakkelijk. Achter veel planten zit, net als bij bloemen, een zekere symboliek. Zo kun je je keuze niet alleen laten bepalen door deze diepere betekenis, maar ook de afzender erover vertellen. Een eenvoudige plant als geschenk krijgt op die manier echte diepgang.

Assortiment

De planten, die vankaarstotservet.nl aanbiedt, zijn voornamelijk van de groene soort. Dat is niets verbazingwekkends, want bijna alle planten zijn groen. Hiermee wordt echter bedoeld dat het niet om bloemdragende planten gaat. Zo is er de olifantspoot, de vrouwentong en de pannenkoekenplant. Wat dacht je van een ginseng ficus of een kamersinaasappel, olijfboompje bonsai of de drakenbloedboom? Het grote voordeel van een dergelijke planten online winkel is, dat je zelf waarschijnlijk nooit op die namen gekomen zou zijn.

Planten bestellen online is een eenvoudige manier van koop zonder zelf de deur uit te hoeven. Planten verrijken de woonkamer en door het via internet te doen kom je ongemerkt heel veel te weten over de wereld van de plant.