Orchidee Snow Jade (per 2 stuks)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  23,09 Normale prijs  25,19
geen:
De Orchidee Snow Jade met een hoogte van 55 cm en een hele lichte groene kleur.
Art.nr.:
DESNJA160-orchidee-snow-jade

Orchidee Snow Jade, een elegante verschijning

Linnaeus naam: Dendrobium Sa-Nook
Voor deze prijs ontvangt u 2 stuks!
Potmaat in cm: 11
Aantal takken: 1
Hoogte in cm: 55Deze prachtige orchidee is zo lichtgroen dat hij bijna wit is, vandaar de naam Snow Jade. De Thaise veredelaar heeft in deze orchidee een combinatie gemaakt van grote groeikracht en optimale bloei. De Linnaeus naam is Sa-Nook. In het Thais betekent dat genieten of voldoening. En deze twee betekenissen geven goed weer wat deze mooie orchidee brengt. De Orchidee Snow Jade is een verfijnde elegante plant met een bloeitijd van 6 tot 8 weken.

Orchidee Snow Jade Verzorging

  • Voeding: Geef de orchidee eens per circa 8 dagen water, als de grond bijna droog is. Maandelijks een extra scheut speciale voeding en 3 a 4 keer per jaar een theelepel kalk (niet in de maanden november, december en januari). Verder is het goed de grond eens per 3 jaar te verversen.
  • Plek: De Snow Jade staat het liefst op een lichte plek, maar niet in het directe zonlicht en houdt van enige verkoeling zo nu en dan. In de zomer buiten zetten is daarom geen probleem.
  • Bloei: Na de bloeitijd, met een duur van 6 à 8 weken, kun je de takken onderaan afsnoeien. Na 8 tot 12 maanden groeit er een nieuwe tak aan die op zijn beurt weer tot bloei komt.
Vandaag deze prachtige Orchidee Snow Jade besteld is overmorgen geleverd! (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen).
Meer informatie
SKU DESNJA160-orchidee-snow-jade

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten