Orchidee Apollon 2 takken

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  21,29 Normale prijs  23,59
geen:
De Orchidee Apollon 2 takken met een hoogte van 60 cm met wit en roze bloei.
Art.nr.:
DENOAP260-orchidee-apollon-2

Orchidee Apollon met 2 takken met wit en roze bloei

Linnaeus naam: Dendrobium Nobilé
Potmaat in cm: 12
Aantal takken: 2
Hoogte in cm: 60De Orchideeën-liefhebber zal dit prachtige exemplaar meteen herkennen. De orchidee Apollon kenmerkt zich door een trosje bloemen onder ieder blad en de bloei aan weerszijden van de rechte stengels. De bloembladen zijn wit, met roze punten. Deze plant is lid van de Nobilé familie, een van oorsprong inheemse soort uit Zuid-Oost Azië.

Orchidee Apollon met 2 takken Verzorging

  • Plek: Zet de Apollon op een lichte plek, maar niet ín de zon. Houdt de orchidee koel en luchtig, zomers kan hij buiten staan.
  • Voeding:Geef de orchidee water als de grond bijna droog is: ééns in de 7 à 9 dagen. Besproei dan ook even de jonge knopjes met een plantenspuit. De Apollon krijgt graag maandelijks een scheut met speciale voeding extra, 3 of 4 keer per jaar een theelepel kalk en eens in de drie jaar verse grond (geen extra voeding in de maanden november, december en januari).
De uitgebloeide tak kunt u het beste afsnoeien, dan groeit er na namelijk na 8 tot 11 maanden een nieuwe aan, die op zijn beurt weer gaat bloeien.Als u de Orchidee Apollon vandaag besteld wordt hij overmorgen geleverd! (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen).
Meer informatie
SKU DENOAP260-orchidee-apollon-2

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten