Kaartjes

Kaartje kunnen alleen worden besteld in combinatie met een plant, bloem of orchidee!! Geef een persoonlijke noot mee bij het versturen van een mooie bos bloemen, prachtige orchidee of groene kamerplant. Schrijf een leuk kaartje met jouw boodschap en breng dat extra geluk mee met de bezorger. Klik op het gewenste kaartje, schrijf een mooie tekst en voeg het toe aan de winkelwagen. Easy does it.

18 producten

18 producten

Kaartjes voor de bloemen, orchideeën en planten

Voeg een persoonlijke boodschap toe aan het boeketje bloemen, orchidee of plant met één van onze leuke kaartjes. Klik op het gewenste kaartje om een tekst toe te voegen. De tekst kan tot maar liefst 300 tekens bevatten, dus alle ruimte voor een mooie liefdesbetuiging, felicitatie, beterschapswens, dankwoord of succeswens.. Elke kaartje is 11 cm bij 15 cm en wordt ongevouwen aan de bos bloemen, orchidee of plant bevestigd middels een anjerring of anders met een transparante envelop aan de binnenzijde van het deksel toegevoegd. Bij het afrekenen kunt u een ander verzendadres toevoegen. Kaartjes zijn alleen te bestellen in combinatie met een boeket, plant of orchidee.

Een kaartje bij je verzonden bloemen, planten of orchidee, veel leuker dan alleen de afzender

Het is natuurlijk altijd handig je naam te vermelden bij het versturen van een mooi boeket. Een vrolijk kaartje, het liefst met een persoonlijke boodschap maakt de gift van verstuurde bloemen, planten of een orchidee helemaal af.

Oeps!

Hoe vaak gebeurt het niet dat je bij de bloemist staat, net een geweldig mooi boeket, een decoratieve plant of orchidee hebt gekocht voor iemand en de bloemist overrompelt je met de vraag: wilt u een kaartje erbij? Nu is het antwoord op die vraag niet zo moeilijk. Natuurlijk wil je laten weten van wie dit opfleurende geschenk afkomstig is. De problematische verrassing is echter wat er op te schrijven. Van Marie, van Peter, van Christine, van Geert-Jan is zo nietszeggend. En daar sta je dan met je mond vol tanden en andere klanten, die op hun beurt achter je ongeduldig staan te wachten. Het grote voordeel voor die wachtende klanten is dat ze jou zien spartelen met je verbeelding en zij vervolgens nog even de tijd hebben iets leuks te verzinnen, als ze eenmaal zelf aan de beurt zijn.

Gemak siert de mens

We kopen meer en meer online, vooral omdat het zo gemakkelijk is. Dat geldt ook voor bloemen, planten en orchideeën, een gift die op een zo eenvoudige manier een glimlach op gezichten tovert. Een kaartje erbij is eigenlijk een must. Je wilt laten weten van wie de bloemen zijn, en vermelden waarom. Voor je de uiteindelijke verzendknop indrukt, heb je thuis genoeg tijd te verzinnen welk een overweldigend grappige, serieuze, liefdevolle of zelfs cryptische boodschap je op het kaartje wilt vermelden. Geen gedrang achter en als er eerst een kop koffie aan te pas komt, ook goed.

Een kaartje bij je te versturen boeket, plant of orchidee verpersoonlijkt de gift nog net iets meer en als je de bestelling online doet, heb je tenminste alle tijd er iets origineels van te maken.