Bloemetje Sturen / Boeketje Verzenden / Bloemen Bestellen

Maak iemand blij met een mooie bos bloemen en laat het boeket verzenden door VanKaarstotServet. In samenwerking met PostNL zorgen wij 2 dagen na bestelling voor een levering van een prachtige verse bos in een speciale verpakking. U kunt een persoonlijke kaartje toevoegen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bloemen versturen voor als je zelf er niet bij kunt zijn

De levertijd is 2 werkdagen (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen)
VanKaarstotServet werkt samen met PostNL om deze bloemen met maximale snelheid vers vanaf de kweker bij de ontvanger te bezorgen. We kunnen daarom ook garant staan voor topkwaliteit en een mooi vers boeket dat lang blijft staan! Door de speciale verpakking blijven de bloemen vers en in conditie tijdens de verzending.

Dus: feliciteer! bedank! heb lief! geef waardering! Doe het met een bloemetje!
Voeg een persoonlijke boodschap toe met een leuk KAARTJE (klik voor overzicht)
Bij het afrekenen kunt u een ander verzendadres opgeven.
Bloemen worden zonder vaas geleverd.

U ontvangt een mail met track en trace code om de verzending van het boeketje te kunnen volgen.

Bloemen bestellen

In de tijd voor online winkelen was het voor veel mensen standaard om met regelmaat langs een bloemenstal of winkel te gaan om een leuke bos bloemen te kopen. Ook het boeket voor als je op visite gaat werd daar eerst gekocht. Bloemen bestellen was in die tijd niet meer dan een telefoontje naar een bekende bloemist om te vragen of hij/ zij een bepaalde bos bloemen klaar wilde maken om op te halen. Dat is in de huidige tijd van internetshoppen wel anders; een boeket bloemen bestellen is tegenwoordig met een paar drukken op de knop van de pc, tablet of smartphone online geregeld. Ook voor het bezorgen hoef je het huis niet meer uit; je kunt eenvoudig online bloemen bestellen en bij het gewenste adres laten bezorgen. De bestelservice van VanKaarstotServet uit Amsterdam is eenvoudig en snel, met bloemen van de hoogste kwaliteit. Bestel dus je bloemen hier online.
De gift van een bosje bloemen maakt iedereen blij, maar helaas is het niet altijd mogelijk deze persoonlijk op het gewenste moment af te leveren, zeker niet in onze hedendaagse te gehaaste maatschappij. Gelukkig is er altijd wel de mogelijkheid een bosje bloemen of een mooi boeket te bestellen en te versturen. Dit kan natuurlijk via de bloemenhandel om de hoek, maar tegenwoordig net zo gemakkelijk via online webwinkels.

Zoeken op thema via vankaarstotservet.nl

Voor een leek lijkt een bosje bloemen op elk ander boeketje en staat hij of zij maar zelden stil bij de betekenis van bloem en kleur. Een bloemist kan je daar alles over vertellen, zodat je voor de bedoelde gelegenheid de juiste bloemen en kleurencombinatie kunt uitkiezen. Op zich zou die informatie niet aanwezig zijn op een website, maar vankaarstotservet.nl heeft daar een oplossing voor gevonden. Indien je door het assortiment op hun webpagina bladert, worden de aangeboden boeketten voorzien van een titel en deze titel plus de beschrijvende tekst kan je al een heel aardig eind op weg helpen bij je keuze. Mocht je dan nog niet zeker zijn over de te versturen bloemen of boeket, dan kun je altijd nog via mail of telefoon contact opnemen met iemand van de site. Die helpen je verder. Zo heb je alle voordelen van een goede bloemist vanuit je eigen stoel.

Een bloemetje sturen kan altijd

Meestal stuur je bloemen vanwege een of andere gelegenheid of viering, maar het leuke aan het versturen van een boeketje is, dat het ook zomaar kan. Geen onderbouwde reden, maar gewoon omdat je iemand leuk vindt, of een glimlach op een gezicht wilt toveren. Ok, goed, ook dat zijn redenen, maar je snapt wel wat ik bedoel. Met de online methode wordt het zelfs nog gemakkelijker, omdat de afstand naar zowel bloemist als afzender geen enkel bezwaar meer is.

‘Zeg het met bloemen’, wat zou je nog meer kunnen zeggen over het geven van een boeketje. En als het persoonlijk niet kan, kun je altijd nog bloemen of een boeketje versturen.