Bloemen & Planten

Maak ook eens gebruik van onze bloemen- en plantenservice. In samenwerking met PostNL kunnen we een bos bloemen, orchidee of mooie kamerplant vers, snel en veilig verzenden. Het pakket met vers-houd-verpakking wordt 2 dagen na bestelling geleverd. Maak ook iemand blij en bestel een leuk bosje bloemen, plant of mooie orchidee. U kunt er ook een persoonlijk kaartje bij laten maken.

50 producten

50 producten

Bloemen en planten online bestellen, te gemakkelijk om het te laten

De bloemen komen vers van de kweker, zodat u extra lang kunt genieten van onze boeketten. Levering duurt 2 werkdagen (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen). U kunt een kaartje en een ander verzendadres toevoegen, zodat u eenvoudig iemand kunt verrassen met een mooi boeket bloemen. De bloemen worden zorgvuldig verpakt en met vochtreservoir verzonden, zodat ze gegarandeerd vers aankomen bij de ontvanger.
STUUR EEN BLOEMETJE (klik voor overzicht boeketten)

De orchideeën hebben een enorme verscheidenheid. Speciaal voor de liefhebbers hebben we een mooie collectie orchideeën in het assortiment. Het is fantastisch om één van deze mooie planten te ontvangen!
STUUR EEN ORCHIDEE (klik voor overzicht orchideeën)

De planten worden zorgvuldig gecheckt voor verzending, zodat alleen de planten van hoge kwaliteit worden geleverd. Voor de planten geldt: vandaag besteld is overmorgen geleverd (niet op zon-, maan- en feestdagen).
STUUR EEN PLANT (klik voor overzicht groene planten)

Voeg een persoonlijke boodschap toe met een leuk KAARTJE (klik voor overzicht)
U ontvangt een mail met track en trace code om uw bestelling te kunnen volgen.

Als webshopper snapt men het gehele principe achter het online bestellen van bloemen en planten helemaal. Het is namelijk best een gedoe zelf op pad te gaan, bloemen of planten te kopen, deze mee naar huis te nemen en zo te verzorgen, dat ze ook op de dag van afgifte, meestal een dag later, nog fris en kleurig bij de gelukkige ontvanger aankomen. Ik snap dat, omdat het mij ontbreekt, volledig ontbreekt aan groene vingers. Zelfs kunststof planten delven bij mij nog het onderspit.


Het gemak van bloemen en planten online bestellen

1. Je gaat er eens rustig voor zitten, zoekt een degelijke en goedgekeurde webwinkel op en bladert vervolgens door het aanbod. Mogelijk nadeel: je krijgt niet echt de natuurlijke kleurenpracht en volheid van een bloemenboeket mee, of de statuur van een majesteitelijke plant.
2. Je kiest, geeft het verzendadres op, eventueel met een kaartje en de bloemen of de plant worden op de gewenste tijd afgeleverd. Mogelijk nadeel: het kan wel eens fout gaan, zeker in drukke tijden als Valentijns- of Moederdag.
3. De online bestelde bloemen en planten worden door een specialist verzorgd tot het moment van afgifte en zoals ik al eerder memoreerde, dat is een stuk gezonder voor die bloemen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat ze verzonden worden met een vochtreservoir in een koele transportbus, hetgeen heel wat beter is dan 2 uur in een veel te warme auto.


Ok, je bent er zelf wel niet bij

Natuurlijk is het het leukste, als je zelf het bloemetje of de plant kunt overhandigen. Die mogelijkheid gaat echter alleen op als je, of in de buurt woont, of als speciale gelegenheid op bezoek gaat en er een dagje uit van maakt. Door het bloemen en planten online bestellen wordt de afstand echter irrelevant, en kun je iedereen op elk moment blij maken of ondersteuning bieden met dit universele geschenk. De verrassing blijft natuurlijk groot als er iemand met een mooie bos bloemen, fleurige orchidee of exotische plant voor de deur staat!


In combinatie met een kaars of zoutlamp

Een mooie bos bloemen is natuurlijk prachtig ter decoratie op tafel. Behalve voor boeketten kun je bij Van Kaars tot Servet ook terecht voor overige items om de tafel sfeervol aan te kleden. Populair zijn de tafellakens, tafellopers, het Gusta Servies en natuurlijk ook de kaarsen. Met een mooie set kaarsen op tafel creëer je veel sfeer. Door het warme kaarslicht krijgen zowel de tafelsetting als de eters een mooie gloed. Zo je wilt kun je er een romantische aangelegenheid van maken met een paar mooie tafelkaarsen.
Bij de planten met luchtzuiverende werking, waaronder de ficus, sanseveria en drakenbloedboom, wordt de tip gegeven om ook een lamp te branden met energiezuiverende werking, zodat meer rust in huis onstaat. De Himalaya zoutlampen met ioniserende werking zijn hier uitermate geschikt voor. Er is keuze uit verschillende afmetingen van de zoutkristal lamp.