Hamamdoeken

De hamamdoeken zijn groot van formaat en zien er zeer fraai uit. De mooie designs geven de verschillende hammam doeken een fijne look, waar je heerlijjk mee kunt flaneren. Een hammam doek wordt veel gebruikt voor vakanties, saunabezoek, zwembadbezoek en stranddagen. Ze zijn te gebruiken als handdoek, kleed om op te liggen, sarong, stoelovertrek, of speelkleed voor kinderen. Al met al heel fijn om een hamamdoek bij je te hebben op een mooie zomerse dag! Je kunt een hammam doek kopen bij VanKaarstotServet tegen een aantrekkelijke prijs.

2 producten

2 producten

Hamamdoeken

De hamamdoeken zijn gemaakt van 100% sterk katoen en mooi afgewerkt. De soepele, stevige stof voelt zacht aan en is prima te wassen in de wasmachine op 30 graden. Hang de doek vervolgens aan de lijn te drogen en niet in de droger. Op deze manier blijven kleur en vorm behouden. De collectie doeken van Lyisi zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en hebben de afmeting 170 x 100 cm. De Bohemain hamam-doeken zijn dikker geweven en voelen daardoor nog fijner en zachter aan. De Kilala en Fenicia zijn dubbel gestikt met een extra stof en effen kleur. Zowel de Lyisi als de Bohemian doeken zijn voorzien van leuke franjes.

Het gebruik van hamamdoeken

De hamamdoeken zijn fijn geweven en absorberen veel vocht. Voor het praktische gebruik staan ze gelijk aan een badlaken, maar het voordeel van deze pestemals zijn de grote afmeting, het lichte gewicht en compacte volume. Daardoor is een fouta makkelijk in gebruik en op reis mee te nemen en te gebruiken als sauna handdoek. Bovendien zijn deze omslagdoeken voorzien van mooie kleuren en designs en kun je er dus goed meer voor de dag komen.

Voordelen van hamamdoeken

Het gebruik van een hamamdoek heeft vele voordelen, waardoor u nog meer geniet van een dagje uit naar het strand, zwembad, sauna, park, hamam of wellness
• Grote formaten
• Absorberen veel vocht
• Gemaakt van 100% kwaliteits-katoen
• Soepele, stevige stof
• Mooie kleuren en designs
• Licht van gewicht en klein op te vouwen
• Makkelijk schoon te maken
• Handig voor onderweg, op reis en zwembad- en saunabezoek

Je kunt een fouta of pestemal met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet. De baddoeken worden snel geleverd, met de beste persoonlijke service en tegen lage prijzen. Bovendien kun je in de shop allerlei andere mooie en handige badaccessoires kopen bij deze prachtige hamamdoeken.