Badkamer accessoires & Badtextiel

Helaas is het Today Badkamer textiel uitverkocht en komt het niet meer op voorraad. Binnenkort zullen we van een andere leverancier van badtextiel de shop weer vullen met mooie handdoeken, badlakens, gastendoekjes, washandjes, etc. Tot die tijd zie je hier het overige Today assortiment.

33 producten

33 producten

Today Badkamer Accessoires & Badtextiel

Today is een Frans merk met een uitgebreide collectie keuken-, tafel-, en badtextiel. Het kleurrijke assortiment is stijlvol vormgegeven en goed afgewerkt. Leuk aan de Today artikelen zijn de combinatiemogelijkheden. Zo kun je een handdoek, washandje, gastendoekje, badmat en badlaken kopen in dezelfde kleur, van hetzelfde materiaal en met overeenkomende mooie afwerking. Klik je op een gewenst badartikel, dan zie je de bad accessoires in dezelfde kleur ook staan. Alle badaccessoires zijn te wassen in de machine en behouden hun kleur en vorm. Niet in de droger doen om de fijne zachte structuur te behouden.

Genieten van Today badkameraccessoires en textiel

De artikelen voor de badkamer worden gekenmerkt door een zeer zachte structuur die fijn voelt aan de huid. De 100% katoenen stof heeft veel absorptievermogen. Elk item is getest op hoge kwaliteitseisen. Alle Today artikelen zijn voorzien van een Confidence in Textiles keurmerk. Dat wil zeggen dat het textiel wordt gemaakt met minimale schadelijke belasting op mens en milieu. Alle badkamer textiel artikelen zijn gemaakt zonder gebruik te maken van schadelijke stoffen. Met het kleurrijke badtextiel van Today is het nemen van een bad of douche nog fijner. De zachte stof van de badmat voelt heerlijk aan je voeten en de badhanddoeken drogen comfortabel af.

Badkamer accessoires en badtextiel kopen online

Badtextiel is prima online te bestellen. Het is met een duidelijke beschrijving en afbeelding goed te begrijpen om welk badaccessoire het precies gaat en tijdens het vervoer kunnen handdoeken, badlakens en washandjes niet kapot gaan. De badkamer accessoires van Today zijn bij VanKaarstotServet met online voordeel te bestellen. De kwaliteit van al het bad textiel is goed, de prijzen zijn laag gehouden en de levertijd is 2 dagen. Wees welkom in de shop en geniet ook van de duizenden andere woondecoratie artikelen die de sfeer bij u thuis zullen verhogen.

Voordelen van de Today badkamer accessoires:
• Lage prijzen
• Goed absorberend vermogen
• Gemaakt van stevig katoen
• Aantrekkelijke effen kleuren
• In de wasmachine te wassen
• Kleurvast en vormvast
• Handige formaten
• Eenvoudig online badkamer accessoires bestellen