Watercacao / Geldboom (per 2 stuks)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs  35,29 Normale prijs  38,49
geen:
Watercacao / Geldboom (per set van 2 stuks) van 35 cm hoog met gevlochten stam en puntig blad.
Art.nr.:
BA7-watercacao-geldboom

De Zuid Amerikaanse plant Pachira

De Watercacao, of Pachira Aquatica, is een stijlvolle kamerplant die haar oorsprong kent in Zuid Amerika. Daar groeit het in moerassig gebied en kan de boom tot wel 20 meter hoog groeien. Voor praktisch gebruik is de boom opgekweekt tot plant van 35 tot 150 cm. Bij VanKaarstotServet koopt u de geldboom plant per 2 stuks met een grootte van circa 35 cm in een potje van 12 cm diameter. Als tropische plant heeft de Pachira veel water nodig en een lichte plek in huis (niet direct zonlicht). Geef eens in de drie weken water en besproei de blaadjes in de winter. Uitdroging of teveel aan water uit zich in bruine bladeren. In het najaar kunt u de watercacao tot de kruin afsnoeien, zodat vanuit de stam weer een mooie nieuwe compacte kruin kan ontstaan zonder grote vertakkingen. De watercacao plant is een prachtige groene plant en groeit mooi.

Geldboom

De watercacao wordt ook wel geldboom genoemd. De naam geldboom dankt het aan de Aziatische cultuur waar deze plant zakelijk succes en financiële voorspoed wordt toegedicht. U ziet de geldboom dan ook veel terug in bedrijven en kantoren. We kunnen dus alleen maar adviseren om ook een setje van deze kamerplanten te bestellen en we duimen met u mee dat de geldboom haar naam waar maakt. Ook leuk als cadeau om iemand veel financieel succes te wensen!

Vandaag de watercacao / geldboom besteld is overmorgen geleverd! (geen bezorging op zon-, maan- en feestdagen).

Geldboom kopen

U kunt een set van 2 geldbomen met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet, de grootste sfeerwinkel online. De geldboom planten worden snel geleverd en zijn goed verpakt om uitdroging en beschadiging te voorkomen. Tevens kunt u de aankoop van een set geldbomen combineren met andere leuke planten en woondecoratie artikelen uit het assortiment. Bij VanKaarstotServet geniet u bij het kopen van een geldboom van snelle levering, lage prijzen en een uitstekende persoonlijke service.
Meer informatie
SKU BA7-watercacao-geldboom

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten