Vuurschaal rond roest (Ø90cm)

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
 79,95
geen:
Stijlvolle ronde vuurschaal van 90 cm diameter in roestkleur.
Art.nr.:
35.411C

Vuurschaal rond roest 90cm

Deze stijlvolle ronde vuurschaal van 90 cm in diameter is stevig en van goede staalkwaliteit. De schaal staat op een ring van hetzelfde materiaal voor extra stabiliteit en stevigheid. De schaal is circa 6 kg, 27 cm hoog en met een diameter van 90 cm heeft de tuinschaal een grote inhoud voor een mooi open haard vuur. Op een mooie zomeravond kunt u extra lang genieten van de mooie vlammen en de warmte van deze sfeerschaal. Deze vuurschaal heeft een moderne 'rusty look', de kleur die elke stalen vuurhaard krijgt na verloop van tijd. Deze haard is van 2L Home and Garden.
Deze rusty vuurschaal is ook een prachtig cadeau! Cadeautip: Doe een vuurschaal cadeau met een aantal netzakken haardhout en een flesje rood of bubbels. Dat is gegarandeerd een leuke verrassing. En natuurlijk een avond vol gezelligheid!

Voordelen Vuurschaal rond roest 90cm

  • Dik staal, duurzame kwaliteit
  • Trendy 'rusty look'
  • Schaalmaat van 90cm voor groot vuur
  • Dikke ring aan onderkant voor stabiele stand

Haardhout advies voor vuurschaal 90cm

Deze vuurschaal heeft het formaat dat geschikt is voor een vrij groot haardvuur van lange duur. Om een vuur met lange brandtijd te krijgen kan het beste Essenhout gebrand worden. Dit is een harde houtsoort met trage verbranding. Voor een vuur met weelderige, volle vlammen is het goed om Berkenhout te branden. Dit is een zachte houtsoort met snelle verbranding en dansende vlammen. Voor het optimale effect adviseren we om deze houtsoorten gemengd te gebruiken met een kleine overweging in essenhout vanwege het formaat. Het hout is goed gedroogd en spettert en rookt nagenoeg niet. U koopt hier haardhoutblokken in netzakken.
Meer informatie
SKU 35.411C
Kleur bruin

U bent wellicht ook geïnteresseerd in deze producten