Vraag & Antwoord

 

 

Op deze pagina staan de voorkomende vragen van onze klanten en geïnteresseerde bezoekers. U vindt hier, gesorteerd per onderwerp, veel informatie over onze kaarsen, servetten, andere sfeerartikelen, de voorwaarden, betalen, verzenden, etc.
Staat uw vraag er niet bij? Stel deze via ons contactformulier.

       Typ hieronder uw keywoord:

      

 

Of klik op uw onderwerp:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaarsen

Afmeting Kaarsen
Vraag: Hoe dien ik de maat van de kaarsen te lezen?
Antwoord: De maten van de kaarsen zijn aangegeven in mm in deze volgorde: hoogte/diameter. Een stompkaars 200/100 is dus 20 cm hoog en 10 cm dik.

Geschiedenis van Kaarsen
Vraag: Sinds wanneer bestaan kaarsen eigenlijk?
Antwoord: De eerste resten van kaarsenhouders zijn gevonden in het graf van Toetanchamon. Het maken van kaarsen is in ieder geval te herleiden tot de Etrusken, die leefden nog voor de jaartelling. De Romeinen waren al aardig handig in het maken van kaarsen en fakkels. Link: historie over Kaarsen (onderaan pagina).

Wasdoekfakkels
Vraag: Wij willen graag wasdoekfakkels bij jullie gaan bestellen ivm een fakkeltocht volgende week. Zijn er nog 15 sets (30 stuks)  voorradig en kunnen wij deze dan overmorgen nog ontvangen (indien vandaag via internet besteld)?
Antwoord: Jazeker, normaliter hebben we ruim 40 sets wasdoekfakkels op voorraad. Wasdoekfakkels zijn inderdaad speciaal gemaakt om mee te lopen met optochten en avondwandelingen, want ze druipen niet. Uw wasdoekfakkels kunnen we vanmiddag verzenden, zodat u ze morgen ontvangt. Link: wasdoekfakkels.

naar boven

Lange kaarsen
Vraag: Ik ben op zoek naar kaarsen b.v. 2 of 3 stuks. Diameter ca. 6 cm. of iets smaller, hoogte ca. 60 cm.
In welke kleuren is dit leverbaar en wat heeft u verkrijgbaar?
Antwoord: In deze maat zijn onze 65 cm kaarsen van Gouda verkrijgbaar in de kleur ivoor. Deze kaars is 4,6 cm in diameter. Link: Gouda 65 cm Kaars

Horeca kaarsen in grote aantallen bestellen
Vraag: In ons restaurant veranderen we regelmatig van interieur/ thema en hebben zodoende vaak kleine bestellingen horeca kaarsen om daarbij de sfeer aan te passen. Wat is mogelijk bij vanKaarstotServet als het gaat om regelmatige afname en prijzen?
Antwoord:  Voor kleine horeca bestellingen en voor de minder grote horecaklanten is het bij ons mogelijk om horeca-verpakking per stuk te bestellen, zonder minimale ordergrootte en u hebt ook geen account of registratie nodig. Voor vaste klanten bieden we 5% standaard korting (stuur daarvoor even een mail aan info@vankaarstotservet.nl) en voor grote partijen kunt u contact met ons opnemen voor een scherpe offerte. Link: Horeca Kaarsen

Grote kaarsen
Vraag: Wij willen met kerst 3 grote kaarsen neer zetten aflopend van formaat; hebben jullie die en wat kosten ze?
Antwoord: Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit drie grote stompkaarsen of kiezen voor de mammoet kaarsen. De mammoet kaarsen kunnen wij adviseren; ze zijn groot en door de drie lonten branden ze toch heel mooi op. De prijzen staan bij de producten. Link: mammoet kaarsen. Link: Grote Stompkaarsen 300/100, stompkaarsen 200/100, stompkaarsen 100/100

naar boven

Kaarsen afhalen
Vraag: Kan ik de Gouda Meterkaars ook afhalen in Amsterdam? Wat is trouwens de prijs ?
Antwoord: Nee helaas, u kunt de meterkaarsen alleen afhalen in Leusden. Spoedig nadat u de meterkaarsen hebt besteld, zullen wij u mailen met het afhaaladres. De prijs staat bij de omschrijving, link: Meterkaars.

Bepri kaarsen, kaarsen met omhulsel
Vraag: Verkoopt u misschien ook kaarsen die in de metalen omhulsels zitten tegen het druppen? Het zijn witte kaarzen en mn moeder heeft bordeaux rode metalen omhulsels in een kandelaar. Hoop dat u weet wat ik bedoel.
Antwoord: Ja, u bedoelt de bepri kaarsen. Dit zijn de kaarsen die in een omhulsel passen. Deze kaarsen hebben de maat 160/16.5 mm en kunt u kopen per doos van 100 stuks. De prijs staat in de omschrijving. Link: bepri kaarsen.

naar boven

Kaarsen van 1,5 cm dik
Vraag: voor een kandelaar zijn wij op zoek naar kaarsen van 1,5 cm dik, heeft u die?
Antwoord: Jazeker, u bedoelt waarschijnlijk de Gouda Menorah kaarsen of Chanoeka kaarsen. Deze kaarsen hebben de afmeting 200/ 15 mm. Link: Gouda Menorah/ Chanoeka kaarsen

Beschermkapjes voor kaarsen
Vraag: verkoopt u ook beschermkapjes voor kaarsen, die de vlam afschermen?
Antwoord: Nee helaas, wij verkopen geen aparte kapjes hiervoor. Wel vindt u in onze webshop kaarsen die windbestendig zijn, zoals de meeste graflichten.

naar boven

Gat in onderzijde kaarsen
Vraag: Wij hebben een paar grote klooster kandelaars en denken dat de Bolsius dompelkaarsen 360/80 of 470/90 daar goed in zouden passen. Om dit goed te beoordelen zou ik graag weten of aan de onderzijde van de kaarsen een groot gat zit voor de spindel van de kandelaar.
Antwoord: Alle grote kaarsen van Bolsius worden gemaakt met een gat aan de onderzijde om op een kandelaar met spindel te prikken. Op deze manier borg je de kaars als het ware. Ook de dompelkaarsen van Bolsius en Gouda hebben dit. Link: Dompelkaarsen Bolsius.

Kleine kaarsjes
Vraag: Heeft u kleine kaarsjes in uw assortiment? Kleur: wit. Doorsnee: ca. 5 cm. Lengte: 6 à 8 cm.
Antwoord: Het dichtst in de buurt komen onze witte stompkaarsjes van Bolsius. Deze zijn 6 cm hoog en 4 cm in diameter. U kunt deze stompkaarsjes per tray van vier kopen. Link: witte stompkaarsjes 60/40

Pakketjes Kaarsen maken
Vraag: Voor relaties van ons wil ik graag kijken naar de mogelijkheid om pakketjes kaarsen toe te sturen van de lijn Rustiek van Bolsius kaarsen. Het gaat om 20 verschillende adressen. Het bedrag van het pakketje zelf mag zo ongeveer 20 à 25 euro kosten. Ik ben benieuwd wat dan de totaal prijs wordt, of jullie pakketjes kunnen maken en wat dan de verzendkosten zijn.
Antwoord: Wij maken voor bedrijven regelmatig pakketjes voor relaties en kerstpakketten. Wij zullen voor de verzendkosten iets van de prijs afdoen, maar omdat de rustieke kaarsen al in de aanbieding zijn is het niet mogelijk nog meer korting te geven. Sowieso zijn de prijzen in onze webshop zeer scherp. We zullen morgen met een voorstel komen voor het pakketje rustiek kaarsen en de prijs daarvan. Link: Rustieke kaarsen.

Pictogrammen op kaars
Vraag: Wat stellen die afbeeldingen/ pictogrammen precies voor op de kaarsen?
Antwoord: Met deze pictogrammen wordt duidelijk aangegeven hoe de kaarsen gebruikt dienen te worden. Voor een uitleg van de pictogrammen, volg de link: gebruiksaanwijzing kaarsen.

naar boven

Grote theelichten
Vraag: Verkopen jullie theelichten die groter zijn dan 4 cm in doorsnee?
Antwoord: Ja, dit zijn de zgn. Maxi theelichten. De maxilichten hebben we zowel van Bolsius als van Gouda Kaarsen. Link: Maxi theelichten

Rode Kaarsen in het groot verkrijgbaar
Vraag: Wij zijn voor de kerk op zoek naar een grote rode kaars die gebrand zal worden in oecumenische vieringen. De minimum maat (ivm de grootte van de kerkzaal) moet toch wel 30 cm lang en 10 cm doorsnede zijn (liever nog iets langer). Heeft u mogelijkheden een dergelijke kaars te leveren?
Antwoord: We kunnen de Bolsius Stompkaars 300/100 ook in het rood leveren. Deze staat nu niet online, maar u kunt via de mail uw bestelling plaatsen, zodat ik deze handmatig voor u in het systeem zet. Link: stompkaars Bolsius 300/100

Fakkels om te lopen bij optocht
Vraag: Volgende week gaan we een avondwandeling maken met de vereniging. Daarvoor zoeken we fakkels waarmee we kunnen lopen zonder dat ze druipen en vonken enzo. Hebben jullie die fakkels die ook minimaal een uur branden?
Antwoord: Speciaal voor optochten, stille tochten, avondwandelingen etc. hebben we fakkels in het assortiment die daarvoor zijn gemaakt. De zijn de wasdoekfakkels. Deze fakkels branden gemiddeld 1 uur en 20 minuten; iets korter als het hard waait, iets langer als het windstil is. Wij hebben de wasdoekfakkels in de aanbieding. Link: wasdoek fakkels

naar boven

Informatie over kaarsen
Vraag: We zijn met ons groepje een werkstuk aan het maken over kaarsen. We gaan het o.a. hebben over de geschiedenis van kaarsen, de samenstelling en het maken van kaarsen. Heeft u meer informatie over kaarsen voor ons?
Antwoord: Voor meer informatie over kaarsen hebben we een pagina aangemaakt waarop o.a. de historie, samenstelling en het productieproces van kaarsen worden besproken. Ook het goede gebruik van kaarsen komt hier aan bod. Succes met jullie werkstuk, ennuh, niet copy-pasten, hè ?! Link: pagina 'Over Kaarsen'

Kaarsen kleur
Vraag: Hoe worden kaarsen gekleurd?
Antwoord: Kaarsen kunnen op twee manieren van kleur worden voorzien. 1. De stearine, paraffine of was kan met een pigment gekleurd worden zodat de kaars van binnen en van buiten gekleurd is. 2. De ongekleurde kaars wordt gedompeld zodat alleen de buitenkant van de kaars een kleur krijgt. De rustieke kaarsen van Bolsius zijn door en door gekleurd. Link: rustieke kaarsen

Particulier horeca kaarsen bestellen
Vraag: kan ik als particulier horeca kaarsen bestellen in jullie webwinkel?
Antwoord: Dat is mogelijk. Als particuliere grootverbruiker heeft u op die manier extra voordeel. Let er wel op dat de horeca verpakkingen vrij groot zijn. Link: horeca kaarsen bestellen

Vlamschalen windbestendig
Vraag: Ik wil graag een setje vlamschalen gebruiken op de terrastafel, maar het waait hier vrij veel en hard. Zijn de vlamschalen windbestendig?
Antwoord: Ja, de door de extra dikke lont en opstaande rand zijn de vlamschalen zeer windbestendig. Ze zijn daarom ook met moeite uit te blazen, daarvoor raden wij echt een kaarsendover aan! Link: vlamschalen.

naar boven

Servetten

Paarse servetten
Vraag: Voor een etentje vrijdag zoek ik paarse servetten, hebben jullie die?
Antwoord: Jazeker, deze vindt u in de categorie 'één kleur servetten'. Link: paarse servetten

Prijs en inhoud pakje
Vraag: Wat is de prijs van de servetten en hoeveel servetten krijg ik dan?
Antwoord: In onze servetten webshop verkopen wij servetten per pakje van 20 stuks. De prijs per pakje staat bij de omschrijving van elke servet.

naar boven

Meerlaags of enkellaags
Vraag: zijn jullie servetten meerlaags dat wil zeggen kun je ze uit elkaar halen of enkellaags?Ik gebruik servetten namelijk om bloemen van te maken.
Antwoord: Onze servetten zijn van drielaags kwaliteit en worden bovendien onder het europees certficaat voor servetten geproduceerd.

Kerstservetten
Vraag: Hebben jullie ook kerstservetten? wat kosten de servetten?
Antwoord: Jazeker hebben wij ook kerstservetten, deze staan elk jaar online vanaf september. Het assortiment kerstservetten bestaat uit ongeveer 80 sfeervolle designs. De prijs staat bij de beschrijving aangegeven. Link: servetten.

Servetten met brievenbuspost verzenden
Vraag: als ik 2 pakjes servetten bij u bestel, kunt u die dan via brievenbuspost verzenden? zo ja wat zijn dan de verzendkosten?
Antwoord: Ja, dat kan. De verzendkosten zijn dan rond de € 2,-. U kunt gewoon met verzendkosten afrekenen, en dan krijgt u het verschil terug gestord op uw rekening. Link: Zomer Servetten 

naar boven

Kaarsenhouders

Theelichthouders
Vraag: Ik ben op zoek naar theelichthouders in verschillende kleuren, waar vindt ik die?
Antwoord: In onze webshop heeft u ruime keuze, zowel theelichthouders als kaarsenhouders met navullingen. We hebben een aparte hoofdcategorie hiervoor. Link: theelichthouders en kaarsenhouders

Glazen kaarsenhouders
Vraag: Kan ik bij jullie ook transparante glazen kaarsenhouders kopen? ze zijn bedoeld voor dinerkaarsen.
Antwoord: Ja, wij hebben een aantal glazen diner kaarsenhouders in ons assortiment. Link: Kaarsenhouder 2 in 1, kaarsenhouder rond bubble glas, glazen kandelaar voor tafelkaars rond, glazen kandelaar vierkant

Houders maxi theelichten 
Vraag: We hebben laatst die grote theelichten gekocht, de maxilichten, maar hebben geen goeie houders daarvoor. Hebben jullie die houders?
Antwoord: Voor de maxi theelichten hebben we zowel een glazen houder als verschillende kleuren houders. Link: glazen maxi theelichthoudergekleurde maxi theelichthouders

naar boven

Navullingen voor Kaarsenhouder
Vraag: We hebben Bolsius kaarsenhouders (die met de bubbles) en zoeken goedkope refills/ navullingen daarvoor. Hebben jullie deze vullingen los en wat kosten ze?
Antwoord: Wij hebben alle 9 kleuren navullingen/ refills van Bolsius op voorraad en verkopen deze ook per stuk. De prijs vind u bij de beschrijving. Link: navulling kaarsenhouder

vanKaarstotServet

Meer Webshops?
Vraag: Hebben jullie nog meer webshops?
Antwoord: Op dit moment zijn we druk met de webshop vanKaarstotServet. Er zijn op dit moment geen plannen om meer webshops te openen, temeer omdat we nog veel mogelijkheden in vanKaarstotServet zien. Wij zijn continu bezig het assortiment te vergroten. U zult op korte termijn ook grote kandelaars, vuurschalen, servies, tafellinnen en andere aanverwante producten kunnen bestellen in onze webwinkel. Via onze nieuwsbrief en de social media houden we u op de hoogte.

Maken van kaarsen
Vraag: Maakt vanKaarstotServet ook kaarsen, of zijn jullie alleen een verkooporganisatie?
Antwoord: Via onze webshop verkopen wij kaarsen. Het merendeel verkopen wij aan particulieren in Nederland en Belgie, maar ook veel bedrijven en wederverkopers kopen kaarsen bij vanKaarstotServet. De kaarsen zijn allen gemaakt door Bolsius en Gouda Kaarsen.

naar boven

Fair trade samenwerking of zelf importeren
Vraag: Werken jullie samen met Fair trade of importeren jullie zelf fair trade kaarsen en houders?
Antwoord: Wij kopen de fair trade kaarsen, kandelaars en theelichthouders in bij Fair Trade Original te Culemborg. In de toekomst gaan we wellicht zelf ook fair trade sfeerartikelen importeren.

Cadeaubon naar ander andres versturen
Vraag: Voor de verjaardag van mijn vriendin geef ik graag een cadeaubon cadeau. Kunt u deze rechtstreeks ingepakt naar haar versturen?
Antwoord: Wij kunnen zowel de pakketten als de cadeaubonnen naar een ander adres verzenden en kunnen de items ook inpakken. U kunt bij het afrekenen van de cadeaubon aangeven naar welk adres u de bon verstuurd zou willen hebben en of u cadeauverpakking wenst. Link: Cadeaubon.

Share buttons
Vraag: Waar zijn die share buttons voor nodig en wat kan ik ermee?
Antwoord: vanKaarstotServet doet veel op het gebied van Social Media. Wij gebruiken Facebook, Twitter, LinkedIn, Hyves, Youtube, Wordpress en andere sociale netwerken om informatie te geven over onze producten en mensen te interesseren voor onze kaarsen en servetten. Ook is het mogelijk voor bezoekers van de webshop om de producten die zij interesant vinden te delen via hun eigen Facebook, Hyves, Twitter, Email of Blog account.

naar boven

Kerstkaarsen en Kerstpakketten

Kerstkaarsen kopen
Vraag: Wanneer kan ik kerstkaarsen kopen in jullie webshop? Wanneer zijn de kerstkaarsen weer op voorraad?
Antwoord: De planning is dat per september alle kerstkaarsen weer op voorraad zijn en dus ook te bestellen. Link: kerstkaarsen

Kerstpakketten voor bedrijf kopen mogelijk?
Vraag: Voor ons bedrijf ben ik op zoek naar sfeervolle kerstpakketten, kan ik die bij jullie afnemen? wat bieden jullie?
Antwoord: U kunt bij ons kerstkaarsen kopen en zelf kerstpakketten maken of u kunt ons de opdracht geven om kerstpakketten te maken. U kunt ons om een offerte vragen voor het kant-en-klaar maken van uw kerstpakketten met daarin duidelijk om hoeveel pakketten het gaat, voor welk bedrag en welke producten u wenst. Link: kerstpakketten bestellen.

Kerstpakketten maken
Vraag: Kunnen jullie kerstpakketten voor ons maken?
Antwoord: Ja, geeft u svp in een mail (info@vankaarstotservet.nl) aan hoeveel pakketten en welke producten u wenst. Wij zullen u dan een offerte sturen voor het maken van de kerstpakketten.

naar boven

Kerstpakketten producten toevoegen
Vraag: Kunnen jullie items aan het kerstpakket toevoegen die niet in jullie webshop staan?
Antwoord: Ja, dat is mogelijk. We kunnen daar telefonisch of via de mail een afspraak over maken. Link: online kerstpakketten bestellen

Houdertjes Kerstboomkaarsjes
Vraag: Verkopen jullie de houdertjes voor de kerstboomkaarsjes?
Antwoord: Nee helaas, op het moment verkopen we deze houdertjes niet. Het zit wel in de planning. Link: kerstboomkaarsjes

Kerstpakketten bestellen
Vraag: Kan ik voor ons bedrijf 200 kerstpakketten bij jullie bestellen?
Antwoord: Doorgaans worden kerstpakketten bij ons besteld door bedrijven met 2 tot 80 medewerkers. Voor grotere afnames (vanaf 1500 euro) adviseren wij contact op te nemen met de groothandel (www.sfeerpunt.nl). Link: kerstpakketten bestellen

Kerstpakketten zelf brengen
Vraag: Brengen jullie de kerstpakketten zelf?
Antwoord: Als u online kerstkaarsen bestelt om zelf kerstpakketten te maken, dan zullen we die met TNT of onze vrachtvervoerder versturen. Als wij voor uw kerstpakketten maken, dan leveren we de pakketten persoonlijk bij u af of schakelen we onze vrachtvervoerder in. Link: kerstpakketten samenstellen 

Voorbeeld kerstpakketten
Vraag: Hebben jullie ook voorbeeld kerstpakketten?
Antwoord: Nee, wij werken niet op basis van voorgepakte kerstpakketten. Bij ons kunt u juist zelf uw pakket samenstellen en op die manier uw kerspakketten uniek maken. U heeft een ruime keuze kerstkaarsen, kerst theelichten, kaarsenhouders, fair trade kaarsen en houders en kerstservetten om een sfeervol pakket samen te stellen. Natuurlijk kunt u ook andere items toevoegen aan het pakket.

Kerstkaarsen grote verpakkingen
Vraag: Verkoopt u de kerstkaarsen ook in grote verpakkingen, zoals de horeca kaarsen?
Antwoord: Nee, alle kerstkaarsen zoals we die hebben staan op onze website in de categorie kerstkaarsen.

naar boven

 

Fair trade

Fair trade leverancier
Vraag: Waar kopen jullie de Fair trade producten?
Antwoord: Wij kopen onze fair trade kaarsen en houders in bij Fair Trade Original te Culemborg. Voor meer informatie over fair trade verwijzen we u naar deze site met meer achtergrondinformatie over fair trade.

Wijn van Fairtrade
Vraag: verkopen jullie ook wijn van Fairtrade?
Antwoord: Nee, helaas. VanKaarstotServet verkoopt geen 'food-producten', dus ook geen fairtrade wijn. Bij ons kunt u alleen terecht voor zgn 'non-food' producten. In ons fairtrade assortiment hebben we o.a. fairtrade kaarsen en fairtrade tafelaccessoires.

Herkomst Fair trade Kaarsen
Vraag: waar komen de fair trade kaarsen vandaan?
Antwoord: de fair trade kaarsen worden gemaakt in Dahka in Bangladesh. De kaarsenmakers hebben samen met Fair Trade Original hun kaarsen verbeterd voor exportmogelijkheden.

naar boven

Algemene Voorwaarden

 

Retourzendingen
Vraag: De kaarsen die ik had besteld passen toch niet in de kandelaar, mag ik ze retourneren?
Antwoord: Ja, binnen 21 werkdagen na ontvangst kunt u de bestelling ongedaan maken en aan ons retour zenden. Zodra wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen zullen we het gehele aankoopbedrag (inclusief betaalde verzendkosten bij aankoop) terugstorten. De kosten voor retourzending zijn wel voor uw rekening. Neemt u eerst wel even contact op. Link: retourzendingen

 

Ruilen
Vraag: Gisteren heb ik de kaaren ontvangen, bedankt voor de snelle levering. Maar: heel stom heb ik witte kaarsen besteld ipv de ivoor kleur, kan ik deze nog ruilen?
Antwoord: Jahoor, daar doen wij niet moeilijk over. Zodra wij de witte kaarsen in goede orde hebben ontvangen, zullen we u de ivoren kaarsen sturen. De retour verzendkosten zijn wel voor uw rekening. Mocht het voorkomen dat wij per abuis de verkeerde kaarsen hebben verstuurd, dan zijn die kosten ook voor onze rekening.

naar boven

Betalen

 

Betaalmogelijkheden België
Vraag: Is het mogelijk vanuit België online te betalen in jullie webshop?
Antwoord: Jazeker, voor onze Belgische klanten hebben we Mister Cash en DIRECTE-banking geïnstalleerd. Ook kunt u met VISA en MASTERCARD afrekenen. Link: Betaalmogelijkheden.

Geld offline overboeken
Vraag: Kan ik ook gewoon naar de bank gaan om geld over te maken?
Antwoord: Ja, dat kan. Bij het afrekenen van uw bestelling kiest u voor bankoverboeking. Vervolgens verzoeken wij u contact met ons op te nemen, want wij moeten hier extra handelingen voor verrichten. Nadat uw betaling is ontvangen zetten wij uw bestelling handmatig door naar verzenden.
NB: online betalen met Multisafepay is eenvoudiger en sneller.
Betaalgegevens:
vanKaarstotServet
IBAN: NL06ABNA0110626818
BIC/Swift: ABNANL2A
O.v.v. uw bestelnummernaar boven

Verzending

 

Levertijd
Vraag: Wat is de levertijd en aan wie levert u?
Antwoord: VanKaarstotServet levert aan particulieren en bedrijven in Nederland & België. Na betaling verzenden wij in principe binnen 2 werkdagen uw bestelling via PostNL. Via onze betaalprovider kunnen wij onmiddelijk zien of is betaald, we zullen het pakketje dan meteen verwerken. Als we de producten niet in het magazijn hebben (tijdens drukke periodes), moeten de producten eerst uit het hoofdmagazijn komen en duurt het maximaal 4 werkdagen voordat wij u bestelling verzenden. Mocht u een korte deadline hebben dan kunt u het best eerst even contact opnemen of wij binnen die deadline kunnen leveren. Het kan voorkomen dat artikelen wel op voorraad zijn, maar niet in het magazijn. Link: verzenden

Niet ontvangen
Vraag: Ik heb van jullie een bevestiging van de verzending ontvangen vorige week, maar heb de kaarsen nog steeds niet ontvangen. Wat is er aan de hand?
Antwoord: Wij hebben uw pakketje idd afgelopen donderdag verstuurd. Het kan voorkomen dat de PostNL er iets langer over doet dan verwacht. U hebt via de mail een track & trace nummer ontvangen, zodat u zelf kunt zien wat de status is van uw bestelling.

Verzendkosten
Vraag: hoeveel zijn de verzendkosten?
Antwoord: Ons huidige tarief is € 6,95 per bestelling. Echter, al vanaf € 45,- kost het maar €2,95! Naar België kost verzending € 3,95 bij een bestelwaarde vanaf € 65 (anders € 8,95)

naar boven