Windspinners

Een bijzondere toevoeging aan de tuindecoratie is een windspinner. De prachtige metalen wind spinners bij VanKaarstotServet zijn mooi vorm gegeven en van hoge kwaliteit. Het met precisie gelaserde RVS wordt zo gebogen dat een draaiende 3D vorm ontstaat. De wind zorgt er voor dat de wind spinner gaat draaien. Het is natuurlijk ook mogelijk om een windspinner aan een draadje met motortje te hangen voor het leuke draaieffect.

17 producten

17 producten

Windspinners van Blinq Art

Windspinners worden binnen 2 werkdagen bezorgd.
Bij het bestellen kunt u de kleur van de kogel selecteren. De serie windspinners van Blinq Art is vervaardigd van roestvrij metaal en zeer nauwkeurig gesneden met een precisie laser. De prismawerking in de lichtkogel zorgt voor een prachtig lichteffect. Het metaal is roestvrij en zonlichtbestendig en elke spinner wordt geleverd met een wartel (ophanghaakje) en nylondraad waarmee deze opgehangen kan worden. U krijgt de beste werking van een dubbel draadje van circa 25 cm lengte.
Buiten zal de wind zorgen voor de 3-dimensionale draaiing. Voor binnen kunt u gebruik maken van een motortje.
De wind spinners maken geen tingel- of andere bijgeluiden.

NB Bij de wind-spinners met glaskogel heeft u keuze uit een rode, donkerblauwe, groene of aqua blauwe kogel. Bij het bestellen kunt u de kleur selecteren. Let op: de glaskogels zijn handgeblazen en horen dus niet altijd puntgaaf te zijn!

Blinq Art Wind Spinners Specificaties

• Hoogwaardig roestvrij staal
• Met precisie laser gesneden
• Met glaskogel van gewenste kleur
• Mooi 3d licht- en draaieffect
• Windspinners worden geleverd met ophanghaakje en draadje
• Voor binnen of windvrije plek kunt u er een motortje bij kopen.

Windspinner kopen

Een wind spinner is een erg leuk en origineel cadeau. De prachtige draai- en lichteffecten zullen met ooh en aahs worden bekeken. Natuurlijk kunt u ook uzelf verrassen met één van de unieke exemplaren. Bij VanKaarstotServet kunt u een windspinner kopen met online voordeel. Wind spinners worden snel geleverd en u geniet bovendien van een uitstekende persoonlijke service en goede retourvoorwaarden. Bij het windspinner kopen kunt u de winkelwagen ook aanvullen met andere leuke tuindecoratie artikelen om de sfeer in huis te verhogen.