Windlichten

Ideaal voor in de tuin en op de terrastafel zijn deze windlichten. De wind krijgt geen vat op de vlam, dus het kaarsje blijft mooi branden! De windlichten zijn te verkrijgen in hout, glas, kunststof en metaal, onder meer van de merken Bolsius en Gusta.

18 producten

18 producten

Windlichten

Voor een sfeervolle avond in de tuin, op het terras of op het balkon kun je her en der een aantal kaarsjes neer zetten. Het kaarslicht zorgt voor een warme gloed aan de ruimte en de vlammen creëren mooie schaduwen rondom. Maar hoe zorg je er nu voor dat de kaarsjes niet uitwaaien? De oplossing is eenvoudig, namelijk door ze te branden in een windlicht. De windlichten zijn zo ontworpen dat de kaars nog genoeg zuurstof krijgt om te branden, maar dat de wind geen vat kan krijgen op de vlam. Op deze manier waait het kaarsje dus niet uit en kun je tot het einde fijn genieten van het gezellige kaarslicht. Bij VanKaarstotServet verkopen we verschillende windlichten, de kwaliteit is goed en de prijzen zijn aantrekkelijk.

Soorten Windlichten

De Gusta windlichten zijn mooi ontworpen en vervaardigd van bijzondere materialen, waaronder hout, metaal en beton. Gusta heeft ook een bijzondere collectie opbouwbare windlichten in verschillende maten en kleuren. Dat ze opbouwbaar zijn is erg handig voor het opbergen en ziet er fraai uit. Met hardere wind zal dit windlicht echter wel wind doorlaten. Ze worden daarom ook vaak voor binnen gebruikt. En neem ook een kijkje in de prachtige collectie Gusta Lantaarns. De Bolsius windlichten en lantaarns zijn zeer functioneel en zien er stijlvol uit. In de relight houder outdoor kun je de relight navullingen branden. Dit zijn extra grote waxinelichten die 24 uur branden. Met de outdoor houder zal de navulling blijven branden, ook met een beetje wind. In de ronde zwarte lantaarn van Bolsius kunnen theelichten of kaarsjes worden gebrand met een diameter tot 6,5 cm, dus ook de maxilichten en graflichten nr. 3 passen hierin.
De windlichten zijn gemaakt van duurzaam materiaal. De vrolijke kleuren en leuke motieven maken dit hele bijzondere en unieke windlichten. Het extra dikke staal is voorzien van een dubbele laag poedercoating, waardoor het windlicht jarenlang buiten gebuikt kan worden zonder dat het wegroest (zoals bij de goedkope exemplaren). Ook in uw interieur is dit windlicht met echt glas een leuke eyecatcher.
In het windlicht kunt u theelichten of kleine stompkaarsen branden.