Windgongen

Windgongen met gestemde klankbuizen zijn een lust voor het oor. Na het ophangen van een windgong van Aureole Tunes, Garden Decor of Premiere Grande geniet u van zuivere, sferische geluiden. De heldere klanken van de windgong geven een herkenbaar geluid. Voor lange tijd zal het rustgevende geluid u bijstaan als het mooie gong-geluid van de handgestemde klankbuizen. De windgongen zien er bovendien stijlvol uit en hebben de kleuren zilver, brons, goud en zwart. U hangt eenvoudig een windgong op in de entree, op de veranda of het terras. Klik op uw favoriete maat en kleur en test het geluid van de windgongen!

19 producten

19 producten

Windgong van Aureole en Premiere Grande

NB Windgongen worden binnen 2 werkdagen geleverd.
U hebt ongetwijfeld wel eens de klanken van een wind gong gehoord bij een deur of in een tuin. Deze gongen zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten, vormen en kleuren. En bovenal: met verschillende geluiden. Het geluid is natuurlijk belangrijk, want u wilt zich niet gaan irriteren aan een zorgvuldig opgehangen windmobiel. De windgongen van Aureole en Premiere Grande zijn vervaardigd van gerecycled aluminium. De 6 klankbuizen zijn muzikaal met de hand gestemd en geven een zuivere toon die prettig in het gehoor ligt en rustgevend is. Zowel de buizen als de rest van de gong zijn gemaakt van duurzame materialen, dus u zult lang plezier van beleven aan één of meerdere aangkochte windgongen, zowel binnen- als buitenshuis. Met de bijgeleverde S-haak zijn de chimes makkelijk op te hangen. Een ware eyecatcher in het interieur of de tuin en u zult zich verbazen over het wonderlijke mooie geluid van deze professionele windgongen van Aureole en Premiere Grande. De afmetingen variëren van 45 tot 223 cm hoogte.
KLIK OP DE GEWENSTE GONG EN SPEEL HET GELUID AF!

Windgongen Indonesisch Handwerk

Deze Indonesische windgongen zijn helaas niet meer leverbaar.
De glazen exemplaren zijn handgemaakte windgongen uit Indonesië. Deze gongen zijn gemaakt van hout en gekleurd glas en omdat het handgemaakt is, is elk artikel uniek. De maat wordt bij elk product aangegeven als (breedte x hoogte), met de hoogte van ophangoog tot onderkant gong. Deze windmobielen zijn erg leuk als tuindecoratie of voor op het balkon. Het rustige getingel van het glas is een sfeergevend geluid en niet overheersend. Ook erg leuk als cadeau!

Windgong kopen

Bij VanKaarstotServet kunt u de windgongen en windchimes met online voordeel bestellen. De Aureole en Premiere Grande windgong is van hoge kwaliteit en de dikke klankbuizen zijn met de hand muzikaal gestemd! Klik op uw favoriete kleur en maat, luister naar het geluid en bestel uw exemplaar in de vertrouwde en betrouwbare omgeving van VanKaarstotServet. Veel plezier van uw prachtige wind gong; u kunt hier eenvoudig online een windgong kopen.