Windfakkels

Met deze prachtige windfakkels creëer je veel sfeer in een handomdraai. De grote windfakkels branden circa 2 uren en de kleine versie brandt in ongeveer 1 uur helemaal op. Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en gemaakt van dennen- en sparrenhout. De fakkels werken met het zogenaamde 'rocket-stove' principe door het geboorde luchtkanaal. Je steekt ze makkelijk bij de lont aan. De windfakkels branden het mooist met wat wind in de schemer of het halfdonker. Ideaal voor het strand, park, achtertuin, op de camping en veranda. Zorg wel voor een onbrandbare ondergrond, zoals een metalen plaat, grind, grond of vochtig gras. Voor de totaalsfeer tijdens een gezellige avond buiten staan hieronder ook de zweedse fakkels en ecogrills.

14 producten

14 producten

Windfakkels branden

Windfakkels worden binnen 2 werkdagen geleverd.
Met deze windfakkels creëer je sfeer in een handomdraai. Deze fakkels zijn echte sfeermakers en gemaakt voor plekken met veel wind, zoals het strand, het terras en de tuin. Ze geven een grote vlam en worden veel gebruikt voor feesten en partijen, als cadeau, voor op vakantie of gewoon voor de gezelligheid in eigen tuin. De vuurfakkels zijn gemaakt van dennen en sparrenhout en branden in normale omstandigheden volledig op. Door het ingeboorde luchtkanaal en de aangebrachte lont branden de fakkels mooi op met een hoge vlam. De wind-fakkels zijn te verkrijgen in 2 maten en 4 kleuren.

Windfakkel voordelen

Het branden van windfakkels heeft een aantal voordelen
  • Ook geschikt bij harde wind
  • Stijlvolle vierkante vorm
  • Makkelijk aan te steken
  • Lange brandtijd
  • In verschillende maten verkrijgbaar
  • Keuze uit verschillende kleuren
  • Snelle levering en persoonlijke service
De grote windfakkels branden circa 2 uur met een mooie vlam en zijn daarom ook goed te gebruiken om buiten langs de oprit of een wandelpad te plaatsen voor een sfeervolle entree. Dit is een aanrader voor een tuinfeest, huwelijksfeest, bedrijfsfeest of event. Harde wind hoeft u zich geen zorgen om te maken.