Waterlelie kaarsen

De waterleliekaarsen zijn echte sfeermakers in de vijver of in een grote glazen schaal met water. U modelleert de waterlelie zelf vanuit de verpakking. De lelie blijft drijven op het blokje, waarop een theelicht wordt aangestoken. De vlam van het theelichtje geeft een prachtige gloed aan de leliekaars, drijvend in het water. Pas in het donker ziet u de schoonheid van dit tafereel!
NB Bij een totale bestelwaarde uit de categorie 'Wensballonnen & Romantiek' van boven €19,50 wordt geen verzendtoeslag berekend. U kunt hiervoor de waterleliekaarsen combineren met de wensballonnen, helium ballon duiven, lampionnen en candlebags.

9 producten

9 producten

Waterlelie kaarsen branden

Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs waterlelie kaarsen kopen. De totale bestelwaarde uit de categorie 'Wensballonnen & Romantiek' dient minimaal €19,50 te bedragen. U kunt hiervoor de waterleliekaarsen combineren met de wensballonnen, lampionnen, helium ballonnen en candlebags.
De waterleliekaars of waterlantaarn drijft op het water en geeft een sfeervol licht in de vorm van een knop van een lelie. U maakt van de vijver een romantische setting of haalt extra sfeer in het interieur door ze in een glazen schaal te laten drijven. Deze bijzondere drijfkaars is verkrijgbaar in 5 kleuren, heeft een diameter van 30 cm en brandt op een theelichtje (dus makkelijk herbruikbaar). Deze lelies worden geleverd met een klein theelichtje. Voor langere brandtijd kunt u waxinelichten bestellen van 6, 8 of 10 uur.
De leliekaarsen zijn gemaakt van een soort rijstpapier dat is bewerkt met een materiaal dat ze vuurbestendig maakt.
Voor het gebruik dient u de waterlelie zelf uit te vouwen en te modelleren. Het mooiste sfeereffect krijgt u in het (schemer-)donker.
LET OP: niet gebruiken met harde wind of regen, dan functioneren deze waterleliekaarsen niet. Laat het blokje met groen zilverpapier zoals het is, dat zorgt voor drijfvermogen.

LED Waterleliekaarsen

Ook hebben de we mooie LED Waterlelie kaaarsen in voorraad. Deze waterlelies branden op 3 AA batterijen, die worden meegeleverd. De Led lelies zijn 20 cm in diameter en gemaakt van hard plastic, zodat u er lang plezier van hebt. Overdag zijn de Led waterlelies een mooi decoratie item. Bij schemer gaat het led lichtje in de kern vanzelf aan en geeft het gedurende de nacht verschillende kleuren. Zodra het licht wordt gaat hij vanzelf weer uit. Een heel sfeervol gezicht in het donker en dus een echte eyecatcher voor een tuinfeestje, bruiloft of ander event.

Kijk deze video voor een mooie sfeerimpressie van de LED Waterlelies: