Lampionnen/ Led-Lampionnen

10 producten

10 producten

Lampionnen en Led lampionnen kopen online

Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs lampionnen en led-lampionnen kopen.
Klik op de lampion 20, 35 of 50 cm en kies uw eigen kleur.
De totale bestelwaarde uit de categorie 'Wensballonnen & Romantiek' dient minimaal €19,50 te bedragen. U kunt hiervoor de lampionnen combineren met de wensballonnen, waterleliekaars, helium ballonnen en candlebags.
(Led-)lampionnen zijn een echte sfeermaker op een feest. Als een plafond of bijv. de ruimte tussen bomen wordt volgehangen geeft dit een prachtig sfeervol effect, maar ook met een aantal lampionnen, gegroepeerd of verdeeld over de ruimte, heeft u al een leuke eye-catcher. De lampionnen zonder led licht kunt u ook prima gebruiken als lampenkap. Door bijv. verschillende maten in een groepje bij elkaar boven de eettafel te hangen krijg je een heel leuk effect!
VanKaarstotServet biedt zowel lampionnen zonder led, als lampionnen met led. De lampionnen met led werken op 2 x AAA batterijen, welke niet worden meegeleverd. Voor de Lampionnen zonder Led kunt u deze meebestellen bij het item of losse led lichtjes bestellen.
NB Bij een bestelwaarde uit de categorie 'Wensballon & Romantiek' boven €19,50 wordt geen verzendtoeslag berekend. U kunt hiervoor de lampionnen combineren met de wensballonnen, waterleliekaars, helium ballonnen en candlebags.