Helium Ballon Duiven & Harten

Wat een prachtig gezicht die opfladderende Helium ballon duiven! Een perfect alternatief voor echte duiven en gemaakt van een milieu- en diervriendelijk materiaal.
Bij een totale bestelwaarde uit de categorie 'Wensballonnen & Romantiek' van boven €19,50 wordt geen verzendtoeslag berekend. U kunt hiervoor de helium ballon duiven en harten combineren met de wensballonnen, waterleliekaars, lampionnen en candlebags.

6 producten

6 producten

Helium Ballon Duiven & Harten / Bio ballonnen

Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs helium bioballon duiven en harten kopen. De duiven en harten worden eenvoudig gevuld met helium en houdt u vast tot het 'moment suprême', waarop ze sierlijk de lucht in vliegen. De bio-ballon duiven en harten worden vaak gebruikt bij bruiloft- & huwelijksfeesten, de opening van evenementen, bedrijfsfeesten en tuinfeesten.
Bij het loslaten zullen de helium duiven levensecht wegfladderen. Zeker met tientallen of honderden tegelijk is dit een heel bijzonder gezicht. Voor het beste effect dient u +/- 2 uur wachten na het vullen. De duiven staan dan iets minder strak, waardoor ze echt met de vleugels slaan en het lijkt alsof u echte duiven loslaat. U begrijpt dat deze ballon duiven zodoende een goed (en goedkoop) alternatief zijn voor levende duiven.

Goedgekeurde helium ballonnen

De Nederlands Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft deze bio-ballon duiven en harten goedgekeurd. De ballonnen zijn gemaakt van 100% makkelijk afbreekbaar natuurlijk materiaal en worden geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. De afmeting van de duif is 100x55 cm en de kleur is wit. De harten zijn 35 x 32 cm en verkrijgbaar in roze en wit. U kunt er zelf een helium tankje bij bestellen (goed voor 7 (kleine tank) of 12 duiven (groot) en 15 (klein) of 25 (groot) harten).
De ballon duiven en harten worden milieu- en kindvriendelijk geproduceerd, daar hechten wij veel waarde aan.