Candle Bags

De candle bags, ook wel kaarsenzakken, zijn erg leuke sfeerartikelen voor een buitenfeest. Je kunt er mooi een tuin mee verlichten of een pad mee markeren. Omdat het kaarsje diep in de candlebag brandt heeft de wind weinig invloed op de vlam. De candlebags zijn per 10 stuks in een pakje te bestellen in vele leuke designs.
Bij een totale bestelwaarde uit de categorie 'Wensballonnen & Romantiek' van boven €19,50 wordt geen verzendtoeslag berekend. U kunt hiervoor de candle bags combineren met de wensballonnen, waterleliekaars, lampionnen en helium balonnen. Geniet van de prachtige sfeer van deze leuke candle bags.

20 producten

20 producten

Candle Bags kopen

Ook op zoek naar leuke items om het gezellig en sfeervol te maken voor een huwelijksfeest, evenement, tuinfeest, verjaardag of ander feestje?
Het maken van een leuke sfeer met behulp van candle bags is snel, eenvoudig en voordelig. Deze bags geven een heel leuk lichteffect. Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs deze papieren kaarszakken kopen. De candle bags hebben een afmeting van 26cm hoog, 15 of 19 cm breed en 10 cm dik. De midi bags zijn 18 cm hoog, 11 cm breed en 7 cm diep.
NB Bestellingen uit de categorie 'wensballon & romantiek' dienen minimaal €19,50 te zijn en kunt u combineren met de wensballonnen, helium ballonnen, lampionnen en waterlelie kaarsen. U kunt candle bags kopen per set van 10 stuks en hebt keuze uit vele designs, zowel de candlebag met kerstdesign als de candle bag met hartjes en sterren.

Candle Bags gebruiken

Een candle bag is een zak van speciaal, onbrandbaar materiaal met een design erin gestanst. U vult deze met een laagje zand of kiezels en zet er vervolgens een kleine stompkaars, led lichtje of theelicht in. In het donker geeft de candle bag een romantische sfeer en als u er meerdere op een rij zet verlicht u het terras, tuin of pad op een hele sfeervolle manier. Dit is prachtig om uw geliefde of het bruidspaar mee te verrassen! Ook het verlichten van de entree als u een feest geeft is makkelijk met deze candle bags en heeft een fantastische positiieve impact op uw bezoek!
De candle bags zijn erg makkelijk in gebruik en verkrijgbaar in vele designs, zowel voor het huwelijk en romantische avond als voor oud & nieuw, verjaardag en een groot tuinfeest. Ook is het heerlijk dineren met uitzicht naar buiten als er een paar candle bags in de tuin, op het terras of het balkon staan. Een ander idee is om ze op de vensterbank of trap in de woonkamer te zetten. De candlebags zijn vervaardigd van onbrandbaar papier, zodat er geen brandgevaar is en ze worden opgevouwen verkocht per set van 10 stuks.

Video met candle-bag-sfeer: