Wensballon & Romantiek

In de categorie Wensballon en Romantiek staan de sfeermakende artikelen centraal die het met name op trouwfeesten en gezellige tuinfeesten goed doen. Je kunt hier kiezen voor de prachtige wensballonnen, candlebags, helium ballonnen en waterlelies. De wensballonnen zijn gemaakt van snel afbreekbaar rijstpapier en vormen geen bedreiging voor milieu of dieren.
NBBij een bestelwaarde uit deze categorie van boven 19,50 wordt geen verzendtoeslag berekend.

Pagina

Toon 1-60 van 62 producten

Pagina

Toon 1-60 van 62 producten

Wensballon XXL informatie

Wensballonnen worden binnen 2 werkdagen geleverd.
Bij VanKaarstotServet zijn de wensballonnen het goedkoopst en van de beste milieu- en diervriendelijke kwaliteit.
Deze Thaise geluksballon worden steeds vaker opgelaten bij huwelijksfeesten, tuinfeesten en evenementen. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft goedkeuring gegeven aan deze geluksballon. De ballon is gemaakt van een soort rijstpapier en worden daardoor snel in de natuur afgebroken. Hij is voorzien van een dubbele veiligheidsring en vormt daardoor geen brandgevaar. Elke ballon wordt geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing en duidelijke veiligheidsvoorschriften. Bij VanKaarstotServet kunt u voor de laagste prijs een wensballon kopen.

Oplaten van een wensballon

Het oplaten van een wens-ballon is een fantastische, sfeervolle ervaring. Als het brandbare blokje onderaan de ballon is aangestoken, stroomt de thaise ballon vol warme lucht en zal het na een aantal minuten langzaam opstijgen. In het schemerdonker geeft de geluksballon een prachtige licht en drijft de ballon sereen de nacht in.
De brander is gedoofd als de ballon terug op de grond komt komt.
De ballon licht op door de vlam van de brander en door de hete lucht zweven ze langzaam de donkere nacht in. Het oplaten van een Thaise wensballon is een bijzondere ervaring en geeft een hele sfeervolle ambiance. Bij bruiloften en huwelijken wordt vaak een wensballon opgelaten, zodat het bruidspaar een liefdevolle wens kan doen voor elkaar.

Trouwpakket met Wensballonnen


Speciaal voor het huwelijksfeest kunt u een trouwpakket samenstellen met 20% korting. Mits online beschikbaar.
Ook tijdens een tuinfeest of buitenevenement is het prachtig om een aantal wensballonnen op te laten. U kunt zodoende op een originele manier, op een bijzonder moment, een speech houden tijdens het trouwfeest of iemand nog vele goede jaren toewensen tijdens het jubileum.
De wensballonnen zijn goedgekeurd door de nVWA, worden snel afgebroken in de natuur en vormen geen gevaar voor de omgeving. Zie de categorie 'wensballonnen'

Romantiek


Naast de wensballonnen verkopen we de helium ballon duiven. Omdat deze duiven werkelijk wegfladderen zijn zij een heel goed alternatief voor echte duiven. Voor het nieuwe bruidspaar zijn deze duiven een romantisch en symbolische beleving. Ook bij grote evenementen en feesten worden de ballon duiven veel gebruikt. Zie de categorie 'helium ballon duiven'.
Met de candlebags kunt een op sfeervolle en romantische wijze een pad markeren. In het donker geven de theelichtjes een mooi schijnsel in de bags met een hart, ster of trouw design. Zie de categorie 'candle bags'.
De waterlantaarns of waterlelie kaarsen geven romantiek aan een vijver of brengen een romantische sfeer in een glazen schaal gevuld met water. Zie de categorie 'waterlelie kaars'.