Vuurschaal kopen

Een vuurschaal is een ideale vuurplaats om een mooi haardvuur in te branden. Je kunt er met meerdere mensen omheen om van het vuur te geniete en in de schaal blijven as en houtresten achter, zodat het makkelijk opruimen is en de directe omgeving netjes blijft. Mooi zijn de vuurschalen op een voet of onderstel, want doordat het vuur op hoogte wordt gebracht kun je er nog meer van genieten als je er omheen zit of staat. De vuurschalen zijn van hoge kwaliteit metaal en je kunt een vuurschaal kopen met zwarte coating of met roest-look. Bij VanKaarstotServet heb je ruime keuze uit een prachtig assortiment en worden de prijzen laag gehouden. De goede service en snelle levering maken de shop ideaal voor het kopen van een vuurschaal.

13 producten

13 producten

Vuurschaal voor sfeer in de tuin

Om het extra gezellig te maken 's avonds is het fantastisch om een vuurtje te stoken in een vuurschaal. Daar kun je met de visite gezellig omheen zitten en genieten van de dansende vlammen en het mooie schaduwenspel. Al kijkend in de vlammen kom je half gehypnotiseerd tot de mooiste gesprekken en fijne onderwerpen. Het vuur geeft rust, warmte en een mooi warm licht op de omgeving.

Vuurschalen bij VanKaarstotServet

Bij VanKaarstotServet heb je keuze uit een uniek assortiment vuurschalen. De schalen zijn gemaakt van metaal en van hoge kwaliteit, zodat je er jaren plezier van zult hebben. Zowel in de kleur zwart als met roest-look zijn de vuurschalen verkrijgbaar. En heel bijzonder zijn de vuurschalen op een verhoging, op een zogenaamd onderstel of voet. Hierdoor zet je de vuurschaal op hoogte zodat het nog fijner wordt om eromheen te zitten of te staan. 

Hout branden in de vuurschaal

Voor het branden van een mooi vuur kunnen we een aantal tips geven:

  • In kleinere vuurschalen is het mooier om hout te branden met een iets snellere verbrandingstijd, waaronder berkenhout. Je kunt dit natuurlijk combineren met houtsoorten met een lange brandtijd zoals eikenhout. Hier kun je haardhout kopen.
  • Zorg dat de houtblokken schuin omhoog op het vuur worden gelegd en dat er voldoende vlammen in het vuur blijven, zodat het heet genoeg blijft voor de ontbranding van nieuwe houtblokken en deze niet gaan roken.
  • Gebruik goed gedroogd hout en haal regelmatig de as- en houtresten uit de schaal voor een volgend vuur.
  • Draai de schaal om als deze lang niet wordt gebruikt, dit voorkomt dat er een laag water in komt te staan.

Een vuurschaal kopen

In deze webshop heb je ruime keuze uit een serie mooie vuurschalen. Je kunt hier een vuurschaal kopen tegen aantrekkelijke prijzen en de schaal wordt snel geleverd. Daarbij geniet je van de goede service van VanKaarstotServet en kun je desgewenst je mandje vullen met allerlei leuke tuindecoratie en tuinsfeer accessoires. Kijk dus snel verder voor je gewenste maat en kleur en kunt met een paar klikken een vuurschaal kopen.