Vogelvoerhouders

Om meer vogeltjes in de tuin te krijgen is het een goed idee om één of meer vogelvoerhouders op te hangen of neer te zetten. Zeker bij koud winterweer zullen de vogeltjes graag langskomen om bijgevoederd te worden. De blad lantaarn heeft een mechanisme dat er voor zorgt dat grote vogels niet kunnen eten. Naast een voederplek is het ook leuk om een vogelhuisje in de tuin op te hangen waar de vogels in het voorjaar kunnen nestelen (en in de winter alvast aan kunnen wennen).

5 producten

5 producten

Vogelvoerhouders brengen leven in de tuin of op het balkon

Een leuke manier om sfeer in uw tuin of op het balkon te krijgen is door het aantrekken van vogeltjes met vogelvoer. In deze categorie vindt u mooie vogelvoederhouders om vogeltjes van voer te voorzien. Tijdens koude winterweken is het fijn voor de vogels om bijgevoerd te worden met extra vogelvoer. Dit voer dient op een goede manier aangeboden te worden, zodat het geen ongedierte aantrekt en langer mee gaat dan een paar uur. De voerhouders zijn daarom zo ontworpen dat het voer gelijkmatig vrij komt, verdeeld over verschillende voeropeningen. De houder Blad Lantaarn en Country House hebben zelfs een veermechanisme dat er voor zorgt dat de voeropeningen sluiten als er grote vogels op gaan zitten. Dit is zeer effectief voor de plekken waar eksters, kraaien en vlaamse gaaien anders uw voederplek terroriseren. Voor de vogeltjes is het fijn om extra voer aangeboden te krijgen, voor u is het leuk om veel foeragerende vogeltjes te zien, dat geeft extra leven en sfeer in de tuin of op het balkon. Koop nu ook een voerhouder en maak een paradijsje voor koolmeesjes, roodborstjes, vinken, pimpelmezen, mussen, staartmezen, boomklevers en winterkoninkjes. En geniet van het buitenleven!

Perky Pet Vogelvoerhouders kopen online

Elke voederplek heeft zo haar eigen bijzonderheden. Zo is een klein balkon beter geschikt voor de kleinere modellen, terwijl een grote tuin met veel leven veel baat heeft met een groot voederstation zoals de Tripple Tube. De vogelvoerhouders van Perky Pet zijn van hoge kwaliteit en goed afgewerkt. Zo is er gedacht aan afwatering van bodemplaten, extra zitcomfort voor vogeltjes, instelbare voeropeningen, veermechanismes en een toevoeging van meerdere compartimenten. Voor elke voederplek is er dus een passende voerhouder te verkrijgen. De voerhouders van Perky Pet worden door de vogeltjes hoog gewaardeerd en zijn bijzonder laag geprijsd! Om ongedierte en schimmel te voorkomen adviseren we de houder en voederplek regelmatig schoon te maken met een borstel en water. De Perky Pet houders kunt u tegen de laagste prijs kopen bij VanKaarstotServet. Zo lang de voorraad strekt, want op=op!