Vogelvoerhouders

Om meer vogeltjes in de tuin te krijgen is het een goed idee om één of meer vogelvoerhouders op te hangen of neer te zetten. Zeker bij koud winterweer zullen de vogeltjes graag langskomen om bijgevoederd te worden. De Gusta vogelvoederhuisje zien er mooi uit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het gebruikte materiaal, hard kunststof, gaan de vogelvoederhuisjes lang mee en zijn ze makkelijk schoon te houden. Binnenkort in de collectie hebben we een vogelvoederhuisje met een mechanisme dat er voor zorgt dat grote vogels niet kunnen eten. Naast een voederplek is het ook leuk om een vogelhuisje in de tuin op te hangen waar de vogels in het voorjaar kunnen nestelen (en in de winter alvast aan kunnen wennen). 

3 producten

3 producten

Vogelvoerhouders brengen leven in de tuin of op het balkon

Met vogelvoerhouders trek je vogeltjes aan. Een leuke manier om sfeer in uw tuin of op het balkon te krijgen is door het aantrekken van vogeltjes met vogelvoer. In deze categorie vindt u mooie Gusta vogelvoerhouders om vogeltjes van voer te voorzien. Tijdens koude winterweken is het fijn voor de vogels om bijgevoerd te worden met extra vogelvoer. Dit voer dient op een goede manier aangeboden te worden, zodat het geen ongedierte aantrekt en langer mee gaat dan een paar uur. De Gusta vogelvoerhouders, ook wel vogelvoeder huisjes, zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Je kunt ze leuk combineren en ook als cadeau zijn ze prima te gebruiken.
De Perky Pet voerhouders (niet meer leverbaar) zijn zo ontworpen dat het voer gelijkmatig vrij komt, verdeeld over verschillende voeropeningen. De houder Blad Lantaarn en Country House hebben zelfs een veermechanisme dat er voor zorgt dat de voeropeningen sluiten als er grote vogels op gaan zitten. Dit is zeer effectief voor de plekken waar eksters, kraaien en vlaamse gaaien anders uw voederplek terroriseren. Voor de vogeltjes is het fijn om extra voer aangeboden te krijgen, voor u is het leuk om veel foeragerende vogeltjes te zien, dat geeft extra leven en sfeer in de tuin of op het balkon. Koop nu ook een voerhouder en maak een paradijsje voor koolmeesjes, roodborstjes, vinken, pimpelmezen, mussen, staartmezen, boomklevers en winterkoninkjes. En geniet van het buitenleven!

Gusta Vogelvoerhouders kopen online

Elke voederplek heeft zo haar eigen bijzonderheden. Zo is een klein balkon beter geschikt voor de kleinere modellen, terwijl een grote tuin met veel leven veel baat heeft met een groot voederstation. De vogelvoerhouders zijn van hoge kwaliteit en goed afgewerkt. Voor elke voederplek is er een passende voerhouder te verkrijgen. De Gusta vogelvoer houders worden door de vogeltjes hoog gewaardeerd en zijn bijzonder laag geprijsd! Om ongedierte en schimmel te voorkomen adviseren we de houder en voederplek regelmatig schoon te maken met een borstel en water. De Gusta vogelvoeder houders kunt u tegen de laagste prijs kopen bij VanKaarstotServet.