Verlichte Terraspotten

De verlichte terraspotten verkopen we helaas niet meer. In plaats daarvan hebben we een aantal mooie lampen en lantaarns aan de deze categorie toegevoegd.

Het plaatsen van een verlichte terraspot in de buitenruimte geeft de tuin, veranda, het balkon of terras een prachtige sfeervolle uitstraling. De verlichte terraspotten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en vormen. Door het licht in de dubbele wand ontstaat een gloed in de gehele terraspot. De verlichting is standaard wit of met RGB licht. Met RGB kun je elke kleur verkrijgen en met de afstandbediening is tevens de lichtsterkte in te stellen. Het hoge kwaliteit kunststof maakt de verlichte terraspotten duurzaam en sterk, zowel hitte als kou is geen probleem. De terraspotten worden met een snoer aangesloten en zijn eventueel vast te zetten op de ondergrond.

16 producten

16 producten

Verlichte terraspotten en unieke lichtbollen voor sfeer en decoratie

Verlichte terraspotten worden binnen 2 werkdagen geleverd.
Maak het sfeervol in uw tuin of op het terras met een verlichte terraspot! Deze verlichte potten zijn grote bloembakken, plantenpotten, lichtbollen of objecten van verschillende groottes in het rond of vierkant. Met deze eyecatcher combineert u sfeervolle tuindecoratie met een uniek lichtobject. De terraspot wordt verlicht door een spaarlamp in het onderste deel van de dubbelwandige bak. De standaard terraspot is wit en met ingeschakelde verlichting ontstaat een mooie opaalwitte gloed. Bij de RGB varianten kunt u middels een afstandbediening de pot zelf een kleur geven. Met de dimmer stelt u de gewenste lichtsterkte in.

Verlichte terraspotten & lichtbollen gebruiken

Het materiaal is zo samengesteld dat de terraspot, lichtbol en het verlicht object zowel vrieskou als hitte makkelijk doorstaat en zijn eigen kleur behoud. Hierdoor kan de verlichte bak zowel binnen als buiten gebruikt worden. We adviseren u de terraspot met verlichting schoon te houden, zodat deze haar mooie witte kleur behoud en de witte opaalgloed of de RGB verlichting optimale sfeer biedt. De terras-pot met licht is voorzien van een 3 meter lang snoer met stekker en werkt gewoon op 220 volt. Op circa 1/3e van de pot, vanaf de bovenkant, bevindt zich de extra bodem voor het plaatsen van bloemen, planten en boompjes. Het gewicht varieert van 6 tot 15 kg, afhankelijke van de grootte van de pot. Het is mogelijk de pot vast te lijmen of te schroeven tegen vallen en diefstal.
U kunt hier eenvoudig en met online voordeel verlichte terras-potten en lichtbollen bestellen . Een uitgebreide productbeschrijving wordt erbij geleverd. Op de lamp heeft u 6 maanden garantie.

Planten en Orchideeën voor de verlichte terraspotten

VanKaarstotServet heeft tevens een mooie collectie planten en orchideeën die uitermate geschikt zijn voor het poten in de verlichte potten. Ze worden rechtstreeks vanaf de kweker geleverd, dus topkwaliteit gegarandeerd.
Even kijken? Klik PLANTEN ASSORTIMENT of ORCHIDEEËN ASSORTIMENT
En voor het creëren van een comfortabele zithoek met zachte kussens en rugleuningen adviseren we deze fijne palletkussens. Hiermee kun je een loungehoek of loungebank eenvoudig zelf samenstellen.