Tuinkaarsen & Tuinfakkels

Steek ook een tuinfakkel aan en geniet van de grote vlammen en dansende schaduwen. Met een aantal tuinfakkels rondom in de tuin geef je het samenzijn of tuinfeest extra allure en een warme uitstraling. Daarbij is het gezellig om een aantal tuinkaarsen her en der neer te zetten. Leuke tuinkaarsen zijn de twilights, patiolights en de gevulde glazen van Bolsius.

Pagina

Toon 1-60 van 62 producten

Pagina

Toon 1-60 van 62 producten

Tuinkaarsen & Tuinfakkels geven sfeer

Om het extra gezellig te maken in de tuin, op het terras of het balkon is het heel mooi om tuinkaarsen en tuinfakkels te branden. Ook op de camping en tijdens een avondje in het park of op het strand kunt u deze items goed gebruiken als sfeermakers. De grote vlammen van de tuinfakkels geven een prachtig schaduwenspel en de tuinkaarsen geven een prachtige warme gloed aan de buitenruimte. De tuinkaarsen en tuinfakkels zijn zo gemaakt dat ze windbestendig zijn en een lange brandtijd hebben. Bent u iemand die houdt van sfeer op een gezellige avond buiten met vrienden en familie? Zoekt u sfeervolle tuinkaarsen en tuinfakkels voor in de tuin, op het terras, balkon of op de camping? Hier vindt u het hele Bolsius assortiment tuinkaarsen & tuinfakkels. Bovendien kunt u hier tevens Zweedse Fakkels, bamboefakkels, vlamschalen, windlichten, windfakkels, vuurschalen en de Gekleurde Vlam Fakkels van Living Colors bestellen!

Tuinkaarsen & Tuinfakkels kopen online

Voor de sfeerliefhebber hebben we deze categorie aangemaakt met alle sfeervolle tuinfakkels en tuinkaarsen. Met deze items kunt u dus ook buiten genieten van een fijne sfeer. Bij VanKaarstotServet kunt u deze kaarsen en fakkels voor buiten kopen voor lage online prijzen. VanKaartotServet is blij als u geniet van de mooie sfeerproducten en we hopen dat u snel terug komt om van meer sfeerartikelen te kunnen genieten. Ook wij zijn prijsbewust en houden de prijzen daarom laag. De collectie met buitenkaarsen en tuinfakkels wordt regelmatig uitgebreid. We verzoeken u daarom af en toe poolshoogte te nemen voor leuke nieuwe items. U bent altijd welkom!

Voor het buitenleven hebben we natuurlijk hebben we ook het gehele assortiment citronella kaarsen en kijkt u ook even naar de vrolijke zomer servetten ter aanvulling op de sfeer.